Aleksić: U Negotinu SNS osvojio 72,33 odsto, a Narodna stranka 13,26 odsto glasova

Ostavite komentar


  1. I pored bezakonija SNS kartela uz pomoć odnarođenih delova policije i sudstva, ovaj rezultat Narodnjaka je za poštovanje, a istovremeno i razlog da se vlastodržci zabrinu, a ostatak prave opozicije još žešće nastavi sa raskrinkavanjem štetočinskog režima.

  2. @ Milence A sto nije? Pa u tim budjavim mestima ce SNS osvajati toliko glasova sve dok ne padne s vlasti. U tim mestima ljudi glasaju decenijama za iste ljude koji su samo dresove presvlacili i to nece promeniti nikakve kolone opozicije. Jednostavno ti pasivni krajevi Srbije su takvi i ne mozes ti nekog ubediti u nesto kad on ne zna koliko je dva i dva, plus ceo zivot zivi u uverenju da ne moze nista imati ako se ne gura uz vlast. To je Srbima u vecini uslo u gene i tu se nista ne moze promeniti. Promeniti se moze samo strahom kao sto je bilo posle bombardovanja. ovako nema sanse. Da nije bilo tih problema Srbije Milosevic bi i dan danas vladao ovde, ako ne on onda neko iz njegove familije. Srbiju treba ugasiti kao drzavu, svakako nema ni jedno obelezje iste, a narod je svakako blizi tome da bude neciji protektorat nego nezavisna drzava. Znaci, ratovali smo kroz istoriju samo kad smo se borili za teritorije koje nam ne pripadaju, ili kada smo silom bili naterani na to. Da nas nisu dirali i dalje bi bili u Osmanlijskom carstvu. To sto nam je mitomanija ogromna pa se tripujemo da smo nekakav hrabar i kocoperan narod, to se moze okaciti macku o rep. najbolji primeri su nasih ‘vladara’, zajasu i mi nemamo hrabrosti ni da zaokruzimo protiv njih, a ne nesto vece i znacajnije da uradimo.

  3. Potrebno je raditi na otklanjanu straha I umerenim opozicionim ponasanjem a sa druge strane raditi ozbiljno na otkrivanju I procesuiranju afera sudskim postupcima, ako treba I sranih sudova a bezati od varijante zvanja strana za pomoc kod nas

  4. eh a nekada ste objavljivali komentare… jel sada djilas licno bira sta moze a sta ne? 😀 😀 😀 nece vam to pomoci…

  5. Ako ne izađete na predstojece izbore narod će vas definitivno odbaciti kao kukavice i nesposobnjakovice.

  6. Svako izborno mesto ima izbornu komisiju koja je sastavljena od svih partija koje su izasle na glasanje. Jel tako? Isptavite me ako gresim. Ako sam ja jedan od clanova izborne komisije, primetio neku nepravilnost, imam pravo da na kraju ne potpisem protokol. Sto znaci da su u toj izbornoj jedinici- izborni rezultati NEVAZECI. Naravno da svako moze da izrazava sumnju, medjutim, to nece da promeni izborne rezultate.

  7. ODLICNA VEST, OPOZICIJA IMA SANSE I ZA SVAKO POSTOVANJE JE U MANJIM MESTIMA GLASATI ZA OPOZICIJU.

  8. Rezultat je super, samo 59,07% još stići. Možda , kao što neki komentar kaže zabranite „buđavim mestima, gradovima, ljudima“ zabranite glasanje. I onim krezubavim koji jedu kaše. A ići u 1 ili 5 kolona, pa može se u 5, pa će tih 13:5 jednako 2,6%. To je matematika iz mirišljavih gradova i građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.