Aleksić: Vlada da podnese ostavku zbog Jovanjice

Ostavite komentar


  1. To bi im bila nagrada, a malo mardelje, jedno 8 godina? A sta cemo sa „vezom“ izm Jovanjice i „vodja navijaca“ zbog cega je Pinokiu i pozlilo omomad? Kako ce junior da prodje?

    1. A šta ćemo sa koko-dilerima?A,da…to je laž…nego da ja tebi dam da opravdaš svoj nadimak?

  2. Hoce ali malo sutra.
    A sto bi vlada podnela ostavku kad oni nemaju pojma sta se tu desavalo??
    Oni rade samo SVOJ posao!!

  3. Kakve veza vlada ima sa tim?! Pa zar nije raskrinkan taj posao i utvrđeno da najviši organi vlasti nemaju nikakve veze sa Jovanjicom?!

    1. O, jadni, jadni ograničeni botu!
      Prvo, taj „posao“ uopšte nije „raskrinkan“ i još niko nije optužen ni za šta, još manje osuđen. U javnosti se zna samo da je uhapšen izvesni Predrag Kuluvija (ili kao ga zovu: Kolumbija) i ništa više! Ko je organizovao ceo posao, ko stoji iza toga, koliko sve to traje, ko je sve umešan itd, ništa se ne zna i ništa nije „raskrinkano“!
      Drugo, sve i da vlada nema direktne veze sa Jovanjicom (a samo još to fali da ima!!!), neko iz vlade mora da odgovara što je na manje od 50 kilometara od glavnog grada zasađeno 10 hektara marihuane i to sa državnim subvencijama! To ne može da se napravi preko noći, pa da vlada bude iznenađena, za to je potrebno više meseci radova i prilično mnogo ljudi.
      Nedopustivo da vlast ne zna ništa o tome i zato neko iz vlade mora da snosi odgovornost zbog nečinjenja i nesposobnosti! Da, u normalnim državama ministri podnose ostavke, pa čak i padaju vlade ne samo zbog činjenja, nego i zbog nečinjenja i nesposobnosti. Ali šta ja pričam bez veze, to je previše komplikovano za vas botove…

      1. mOJ ODGOVOR NA GORENJI KOMENTAR JE SAMO DOPUNA CILJU KOMENTARA Da postoji Bog,Svi ovi Vulini Martinovići Dačići,Šešelji,Radeta Maja,Jorgovanka,Živković,Čanak,Vulević,Saša Radulović,Amfilohije ,i ostala bratija bi se kuvali u paklu u loncu.

    2. Tako je. Oni samo uzimaju profit, neće valjda ministri (Vulin se ne računa) da okopavaju sadnice?

  4. Dok god budu postojali Sendvičari, nama nema pomaka ni u kom smislu!!! Ni „sitnije?!?“ prekrsaje (čitaj Afere) nikada niko nije osudio a ni ispitao, a zamisli ovako nesto??. Ajde budite ozbiljni.

  5. „Jovanjica“je samo primer,da penjanje na vlast ima samo jedan cilj: da se vlasnik u funkciji – OBOGATI !

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 9

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.