Aleksić: Vlast omogućava da 300 do 500 građana dnevno fiktivno promeni adresu zbog izbora u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ako postoji dokaz za tu jednu zgradu, onda to mora da se prijavi i Republičkoj Izbornoj Komisiji i sudu i OEBSu i EP. I to podhitno. I da se stavi na dnevni red Skupštine.

  2. To stvarno nije fer !
    I to ne mislim samo ja nego evo i moja komsinica „baba Rada“ kaze da takve stvari nebi trebalo da se dogadjaju ako Srbija „iskreno zeli promenu vlasti“ ali ako su ove tvrdnje Gosp. Aleksića tacne onda bi ovo znacilo da sama vlast u Srbiji „ne zeli promenu vlasti“ !

  3. Za ljude koji se cude i pitaju da li je to moguce, bez uvrede, dokazujete da slabo pamtimo a brzo zaboravljamo. Zar na proslim izborima nisu pronalazeni pozivi ljudima koji stanuju ne u tim zgradama nego u stanovima a kada pitate vlasnike tih stanova nemaju pojma da neko kod nijih stanuje. Do toga da su na nekoj adresi privatna kuca pronasli sijaset stanara a niko nema pojma o tim ljudima niti tu stanuju niti su vlasnici i tako redom. Prisetite se nije to bas tako davno bilo a pisalo se i pozivi pokazivani u Parlamentu i, nista. Zast bi vlast menjala sistem kada radi. Blago nama. Napredno. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.