Aleksić: Vučić je kukavica

Ostavite komentar


  1. O cemu ti pricas majke ti , pa dosle bi hiljade da vas pociste sve koliko vas ima , pa sto rece onaj idiot Bakic , da zaplivate po Savi i Dunavu , zato ne zazivajte djavola ni sebi ni nama

    1. Dodaj posle ličnog imena – “batinaš sns-a“, a izbriši Srbin.
      Ne brukaj naše srpstvo.
      Ono “batinaš“ baš se lepo uklapa uz tvoj tekst.

    2. Bote, tvoj firer bas to i hoce. Ali nece mu proci. I njega i te vase hiljade pocisticemo mi, ponizeni, opljackani, bez posla i nade, mi koji decu i unuke vidjamo samo na internetu…Nadam se da cu doziveti to veliko spremanje ove divne zemlje, za koju su ratovali i moji pradedovi, i dedovi, a ratovao sam i ja. I kad dodje dan za to ciscenje, nadam se da cemo biti vredni, i zauvek ocistiti sve botove, poltrone, ulizice i dupeuvlake, sve bednike i ljudsko smece…sve do poslednjeg, i bez milosti…jer da nije vas, ne bi bilo ni firera, ni njegove kamarile. Ne bi bilo ovog jednoumlja i bezumlja. Ne bi bilo ove pljacke, otimacine, beskrajnih lazi i izvrtanja cinjenica, krsenja Ustava, rusenja svih institucija, i svega sto cini drzavu i drustvo.
      Strpi se, bote, taj dan je sve blizi!

      1. Dejane, svaka cast? Al’ uzalud, Aleksa i bezbroj tupoglavaca nece razumeti tvoj komentar i samo da dodam da takvi bezumnici su vece zlo od samog Hirera njihovog umobolnog poglavice?!!

  2. Niste u pravu gospodine! Bio je predsednik u veoma ,,gustim,, situacijama sa opozicijom i njenim pristalicama i izdrzavao ih junacki, ali druga strana , ne samo da se kukavicki ponasala, vec i veoma agresivno, prostacki i nevaspitano. Zar nisu koristili sve i svasta, od ruznih reci, upada, pretnji do kaubojskih rekvizita i jos gore…Zaista preterujete u netrpeljivosti i kad nemate razloga.

    1. Znam ja tog tvog predsednika kad je proterivao nesrbe iz Vojvodine zajedno sa Seseljem. U narodu se kaze jednom radikal uvek radikal.

  3. Sinoc je ispred rts bilo pristalica Vucica, a i onih koji to nisu.Mozda je i dobro sto se nije obratio, zasto pogorsavati napetu situaciju.

  4. A šta je trebao?…da se spusti na nivo nasilnika i da se bije?
    Aleksiću prvi bi zvao obazbeđenjenda te čuvaju!

    1. Gago ne treba niko nikog da bije, ali predsednik jedne drzave mora biti jednak prema svim gradjanima, a ovaj deli gradjane Srbije na svoje i one druge i samim tim izaziva gradjanski rat.

  5. Vi pričate o kukavičluku vi koji napadate sve redom vi koji upadate na RTS sa testerama vi koji palite knjige jel nema šta više da kažete jel ste rekli i pokazali vaše pravo lice to ste vi a vladajuća stranka rešava sve probleme poboljšava standard života povećava plate penzije gradi hiljade i hiljade puteva dovodi strance da otvaraju fabrike da zapošljava sve više i više mladih u fabrike to radi vladajuća stranka.

    1. Čim čujem za testere i RTS uhvatim se za međunožje. Pa se pitam može li neko da bude tako prirodno glup i tup ili je to samo posledica incidenta u porodilištu, ono kad neko ispadne iz ruku babice posle rođenja. Posledice su očigledne. Takvi vazda spominju sekire. Evo Vučić očigledan primer iskliznuća iz ruku babice.

  6. Reče despot Aleksić koji je od Trstenika napravio svoj zamak u kome je gospodario kao despot. Aleksiću i ostali…narod nema kratko pamćenje, odlično se seća kako ste vi vodili državu i dokle ste je doveli. Do ivice bankrotstva. Zato uskoro dobićete ono čuveno adio, da vas više ne gledamo na političkoj sceni da nas brukate svojom mržnjom i fašizmom koji zagovarate.

    1. Ako mi objasniš šta je bankrot i potkrepis sa makroekonomskim podacima ja te castim burekom!

  7. Šta sad ovaj dečko hoće? „Slobodu“ za mene? A on ce mi pomoci…za koliko para i usluga? Dete, hajde ti lepo idi nesto radi, pusti politiku, nek ti mama i tata kupe pp, pa polako…

  8. Po broju komentara vidim da su botovi dobili nalog da se kace na Danas. To uopste nije lose, ne zbog toga sto ce nesto nauciti vec sto ce imati manje vremena da se drogiraju po drugim medijima. A i viljeni Psiho im se ovde uglavnom informise.

  9. Vi ste ljubomorni na Vucica sto on ume da vodi drzavu kao pravi predsednik i sto je iz godine u godinu dosta ulozio za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.