Aleksić: Vučić najodgovorniji za aferu Jovanjica, pušta niz vodu Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Hm, jos niko nije doveo u vezu kombinaciju Jovanjica-„jedan Sin“- vodje „navijaca- splavovi- krajni komintenti????

  2. Veštačenja telefona će biti kada vlast kaže nalaz će biti napisan u kabinetu predsednika. Ništa vam neverujem.

    1. U kojoj to jos drzavi preCednika drzave terete za proizvodnju droge kao i njemu najblizih srodnika? A on se brani POLIGRAFOM.

  3. Rado bi vi izašli na izbore,da ste sigurni bar 5 posto glasova,ovako samo ispirate usta. Mnogo je providno opravdanje neizlaska

  4. Sve je očigledno!
    Komunisti i Tito su krivi za ovo veliko srbistanko postignuće!

  5. Konstantni su pokusaji da se posvadjaju Stefanovic i Vucic sto je nemoguce jer oni veruju jedan drugom.Mnogo su toga zajedno prosli da bi ih neke fabrikovane lazi posvadjale.

    1. Bez namere da bilo koga napadam ili branim,ali da sam u drzavnom vrhu i da zelim to da radim,ne bih gajio marihuanu vec bi samo pustio prolaz narkotika kroz drzavu i naplacivao sve to. Tako da mi se ovo nesto ne gadja ova prica

  6. „Na pitanje „kolika će izlaznost značiti da izbori nisu uspeli“, Aleksić je odgovorio da se uspeh izbora ne meri odzivom,“
    Pa čime se onda meri?
    Za Vučića i Dačića nisam glasao, niti ću, ali ni za SZS, jer vam je jedini program da srušite Vučića, uz otrcanu mantru „Kosovo je Srbija“.
    Ne znam koliko sam u pravu, ali evo kako ja doživljavam neke od političara iz opozicije: licemerni Jeremić, bahati Đilas, primitivni Trifunović, umišljeni gubernator Obradović i td.

  7. Vucic jedino da se klonira pa da njegovi klonovi posecuju sve plantaze i njive u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.