Aleksić: Sednica pokazala da je „car go“, pale su u vodu lažne priče predsednika 1Foto: FoNet/ Zoran Mrdja

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sednica Skupštine Srbije o Kosovu pokazala da je „car go“ i da su „pale u vodu lažne priče“ predsednika Aleksandra Vučića, koji je zbog toga vređao i omalovažavao poslanike opozicije.

„Pale su u vodu Vučićeve priče o lažnoj borbi za interese Srba na Kosovu i Metohiji. On je dva dana plakao nad svojom sudbinom i zaklinjao se u Milana Radoičića i zdušno ga branio kao jednog od najvećih boraca za interese Srba“, rekao je Aleksić u parlamentu.

Aleksić je podsetio da je Narodna stranka predložila Rezoluciju o Kosovu koja je sadržala predlog rešenja za kosovski dijalog.

„Nismo govorili ni o kriminalu, ni o korupciji, ni o njihovim jahtama i vilama, a mogli smo. Pomenuli smo ubistvo Olivera Ivanovića i ulogu Srpske liste“, rekao je Aleksić.

Aleksić je dodao da je Vučić, koji je došao u skupštinu da „predstavi sve svoje poraze u pregovorima sa kosovskim Albancima“, imao neograničeno vreme i mogao je da govori posle svakog poslanika opozicije.

„Njemu su pomagale sve državne službe, od BIA do njegovih kabinetskih službi i pripremili su mu dosijee za svakog poslanika, koji su u najvećem delu lažni“, rekao je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari