Ambasada Ukrajine o trgovini oružjem: Režirana provokacija

Ostavite komentar


  1. Bez uvrede – uzev u obzir vekovni komunisticki pokolj ukrajinaca – „Smatramo publikacije provokacijom i pokušajem da se diskredituju vlasti Ukrajine“ ima prizvuk protivprirodnog bluda, zrtve koja iz nekih razloga sama sebe proglasava krivcem.
    Kako kaze srpski komunisticki marsal – Djura bije Djura prasta. Posle srcka ali to je druga stvar.
    Dakle – komunisticko ludilo nema kraja. Sreca da se svet izgleda blizi kraju, da vas sve skupa viise nikad *ocima ne vidim*. *i mene sa vama*.

    1. Odlican komentar.

      Ono so je meni smesno je sledece: novine Danas su ultra levicarsko glasilo koje ne gotivi desnicu – evropska levica podrzava Ukrajinu = Danas podrzava Ukrajinu, americka desnica podrzava Ukrajinu – Danas voli i njih mada se evropska levica i americka desnica oficijelno ne vole sto za Danas nije problem jer obe su protiv najveceg zla – ruske desnice koju Danas ne moze da smisli! Ruska desnica je protiv Ukrajine sto ide u prilog ljubavi Danasa prema Ukrajini ali ne lezi vraze gore pomenutom izjavom Ukrajina je dala podrsku srpskoj vlasti i da upotrebim Basarin zargon spustila Sebastijana Danasu u predele ispod ledja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.