Ambasador Hil: S posebnom pažnjom pratio sam događaje 5. oktobra 2000, ali i razočaranje koje je usledilo u delu srpske javnosti

Ostavite komentar


  1. Gospodin Hil se ponaša kao sobarica. Zna dobro kako je nastao DOS i kome je koja uloga u njemu namenjena. Miloševiću su izvadili bolcn i pustili ga niz vodu,Drašković je želeo da bude lider ali je dobio Ibarsku i Budvu,a Veljo je sa rezervnim brigadom MUP-a žario i palio po Ibarskoj uz BBS-i i SNN da bi “ prevrat“ bio ubedljiv. Kada je Djindjić nagovestio ujedinjenje svih Srba dobio je smrtnu presudu,a veseli Živković nije imao smelosti da raspiše opšte izbore na kome bi gnevni narod lustrirao šinjeldžije i njihove sluge obučene u lažne partije i pokrete koji su davali kod naroda privid o višestranačju.. Ta obmana i laž i dan danas traju i zbog toga nema promene političkog i ekonomskog sistema u Srbiji.
    Zato gospodine Sam idite u svoju bogomolju i molite se za oprost greha.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.