Ambasador Izraela u Srbiji: Izrael priznao Kosovo pod pritiskom SAD

Ostavite komentar


  1. Pa normalno da su priznali Kosovo, kad je naša vlast pre toga priznala Palestinu….Naša vlast je u „svakoj čorbi mirođija“. Da, naša vlast se od 1945-2021 ponaša kao da je ona super sila SSSR (Rusija), SAD, Kina, sve što su radili je na štetu našeg naroda. Ajde srbi budite komunisti, širite za tuđe interese komunizam po svetu. Budite od 1990 antiglobalisti mrzie SAD, znači širite za tuđe interese tu ideju po svetu…velike sile međusobno ratuju ‘a ti se guraš u prve redove tih ratova’ da budeš topovsko meso. Zato smo sada na štakama, veštačkoim plućima, klinički mrtvi, a preživljavamo od miliostinje bogatih zemalja.

  2. od kada to amerika pritiska izrael? pa zna se da amerika sa izraelom, ima najbolje odnose kao sa nikom drugom drzavom! moze se slobodno reci da je izrael americko mezimce! tako da to bas ne pije vodu sa pritiskom.

  3. Ne treba zaboraviti, ako ćemo realno i pošteno sagledati stvari. Izrael je okupirao teritoriju Palestinaca, dok je Ap Kosovo i Metohija deo Srbije. Teško je u diplomatiji biti pravedan. Izrael je ovom nepromišljenom odlukom sam sebi naneo udarac.

Ostavite komentar


Politika

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 8

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.