Ambasador Japana uručio akreditivna pisma Vučiću

Ostavite komentar


  1. Hvala Japanu na svemu što su uradili za našu zemlju. Kada god bi nas sustigla neka nesreća prvi su davali donacije kako bi nam pomogli u saniranju zemljotresa ili poplava.

  2. Japanci su namucena nacija i dobro znaju kada nekome treba pomoc jer i sami su imali probleme sa prirodom i agresijom druge nacije, hvala im.

  3. Basara bi ovo urucio sa mnogo vise stila. Onako smekerski, seretski. Iz treceg puta. A ne ovako, predas akreditive iz cuga, pravo u ruke. Predaja bez duse. 🙂

  4. Neko (MIP protokol ili..) je trebalo da kaže našem predsedniku kako je za Japance neučtivo da iz njihove DVE ruke primate sa JEDNOM.

  5. "… sa prirodom i agresijom druge nacije…" Keve ti, Miki?! Ono kao, jadni Nemci, uđoše im Rusi u Berlin, za niđe ništa…

  6. Japan je oduvek bio prijatelj sa nasom zemljom, ne treba zaboraviti istinu da kada god bi nas sustigla neka nesreca prvi su davali donacije kako bi nam pomogli u saniranju zemljotresa ili poplava. Jer su i oni imali mnogo na zalost neprijatnih situacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.