Ambasador Rode: Kosovo da preduzme opipljive korake za ZSO ako hoće u Savet Evrope

Ostavite komentar


  1. Bojkot nije put napred. Taöno, zato mi ne bojkotujemo Ruse, oni treba da idu napred, kud su zapoceli.

  2. Rode se bas trudi da nekoga uveri kako je to clanstvo u Savetu Evrope rezultat nekakvih ispunjenja standarda, napretka u postovanju prava dok je u realnosti svima jasno da je kandidatura i eventualno clanstvo rezultat nemackih pritisaka, ucena, kampanje i interesa i da se clanstvom krsi procedura i statut Saveta Evrope. Nemci i ne samo Nemci su zbog svojih interesa u potpunosti obesmislili Savet Evrope i sveli je na politicku organizaciju koja je podlozna politickim interesima odredjenih drzava i korupciji a ne organizacija bazirana na postovanju i promovisanju zakona i prava.

  3. @bojkot
    Ako su ti rusi dobri,put pod noge i sretan ti put.Neko se „opameti“ranije,neko kasnije a poneki nikada.

  4. I cim se dokopaju clanstva u NATO ukida se ZSO (sa nikakvim ovlascenjima) i menja Ustav ( gde ce ukinuti sva prava Srba koja su dobili po prvom Ustavu). Isto tako je Neđacka kao fake bila za zaštitu Srba u Hrvatskoj 1991 (kada su toboz pisali Hrvatima plan koji nikada nije usvojen a koji je trebao da se primeni da bi oni dobili njihovo priznanje)

  5. Da li neko vise veruje u lazi Kosova i EU oko ZSO. Te lazi slusamo od 2013 a sada je 2024.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.