Američka ambasada u Beogradu „odgovorila“ na video za promociju bojkota srpskih proizvoda: SADznate – Otvoreno tržište i otvoren um

Ostavite komentar


  1. Podržavam bojkot,ali oni u Evropu neka idu preko Makedonije Bugarske Rumunije. Laku noć orlići vidimo se za 1000 godina. Pošto ne može ni avionom. Eto. Mirna i spokojna Srbija.

  2. Njima odgovara slobodno tržište zato što su sve pokupovali,u svakoj državi su kupili izvore vode,glavne brendove.Plazma nije naša,prodata je.

  3. Slobodno tržište Amerike će se mnogo potresti ovakvim bedastoćama sa Balkana,kako da ne.

  4. Sa velikom razlikom, jer su Srpski slatkiši vrhunskog kvaliteta, a Američko smeće je smeće

  5. Samo više da nema one sramotne kampanje „Vi ste svet“. Faktografski netačna i degutantna kampanja, ovo je za nijansu podnošljivo. Mada iskrena poruka bi bila Kosovo za ćebad i đinđuve.

  6. Znamo mi to gospodine. Javili su nam iz Koreje,Vijetnama,Iraka, Tunisa, Sirije, Kube, Egipta, Libije…..Svi hvale otvoren um USA.

  7. Pa snimiti moze svako klip sad to mogu i rusi i kinezi ds urade. Bitno je koliko će amerikanci da kupe naše robe i po kojoj ceni a ne ispod cene.

  8. Americki diktatore oladi malo ti si u srbiji ne u americi pa ako ti se ovde nesvidja idi kuci netreba nam vasa diktatura,!!!

  9. Zasto nebi i srbija pojedinim amerikancima uvela sankcije nisu oni sveto pismo rasirili su se svuda gori su od metastaze,

  10. Ali ako hocete npr. Huawei telefon u SAD onda trziste nit je slobodno nit otvoreno.

  11. Plazma nije nasa, a ni voda rosaamericke firme kupile odavno. Zato pe ukljucila ambasada da podrzi svoje vlasnike.

  12. Ima tu jedan problem niti je plazma niti vino srpsko….da proizvode se u Srbiji ali od strane stranih kompanija…

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 8

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.