Američki kongresmen i senator traže da SAD izvrše pritisak na Srbiju zbog Kosova

Ostavite komentar


  1. Pa,na žalost, pošto je mag obmane i manipulacije, smisliće ovaj kako da i tu situaciju iskoristi i preokrene u svoju korist ne bi li što duže ostao na vlasti.

    1. ANA KO JE BORAVIO NA KOSOVO U 12 VEKU CAR DUSAN SILNI I TADA SU POSTOJALA DIVLJA PLEMENA ARNAUTA,PO SAR PLANINI I OSTALIM PLANINAMA PREMA ALBANIJI.PA CIJA JE ZEMLJA KIM KAKO SADA ARNAUTSKA ZAJVALJUJUCI KRALJI I TITU KOJI SU IM DOZVOLILI NASELAVANJE.TO SU OD UVEK BILE LOPOVSKE ARNAUTSKE DIVLJE PLEMENSKE BANDE

  2. Zar ovog Engela i Mendeza jos nije zahvatila KORONA. Oni su idealna ciljna grupa, a kako vidimo Engelov Njujork je bas opustisila korona. Sam9 jos njega da pokupi, posto on brine o nasem Kosovu i Metohiji, a ne o sebi posto spada u rizicnu kategoriju 65 plus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.