Amerika poslala jasnu poruku Beogradu

Vlast u Srbiji tokom vikenda dobila dva ozbiljno neprijatna spoljnopolitička udarca

Ostavite komentar


  1. To ga neće ni najmanje pogoditi. Bajden je pospan pa ne zna ni da je neko poslao poruku u njegovo ime

  2. „Faktor stabilnosti“ je sigurno poludeo zbog izostanka poziva koji je stigao ekipi iz regiona…

  3. Koja bre reputacija …. Amerika je ta koja nema reputacije i sta Amerika radi ovih dana je beznacajno pa cak i za malu Srbiju. Ovo je samo pokusaj Amerike da se igra geopolitike a ne demokratije. Pa boze moj, pozvan je predsednik Republike Kongo, druge zemlje od dna po indeksu demokratije.

  4. Amerika mora da Vučiću stavi do znanja,da je autokrata i demokrato
    mrzac, koji vuče Balkan u sukobe,praveći se ,mirotvorcem.

  5. Demokratija. Kako lepo prolaze zuti prsluci po France, a i po Nemackoj protestanti….biju za sve pare,ali demokratski

  6. Što ne napišu ferman za Đukanović Mila ? A,da, pa on je svetionik demokratije. Samo je trideset i kusur godina predsednik. I premijer. I predsednik. I premijer. I tako dovijeka.

  7. Kakva demokratija, o čemu vi pričate, gde živite? U stvari se radi o tome da gospodari licemerja nisu pozvali ove manje, ali isto tako žestoke licemere na svoj samit licemerja. Mi živimo u svetu licemerja, tako reći potonuli smo u okeanu istog. Ono što je ultra nenormalno je ta perverzija na koju nas teraju, a to je da se pravimo da je to „demokratija“.

  8. Kada vam se sve raspada, stalno trošite energiju da popravljate stvari umesto da lagano idate napred. Tri koraka napred, dva, tri koraka nazad, to je slika Srbije.Zbog gubljenja perspektivnosti, grabimo (često i same temelje) sada. jer sutra, ko zna.

  9. Zar Vučić nije rekao, prošle godine 12.03.2020. da imamo 1008 respiratora, 3x više, nego u vreme svinjskog gripa. Pa zašto je na kupljeno, našim parama još. Zašto ne kaže koliko imamo sada I zašto je trebalo jos. Naravno da su zahvaljujući pandemiji pokrali silne pare. A račune u inostranstvu“nema/ju“jerse vode, na druga imena. Kako nađoše Sinisu Malog. Lažu I kradu, mnogo !!! I ko plaća te Kobre, da čuvaju Danila, na utakmici. Ranije je imao Klan, pa nisu morale Kobre.!!! Vidjen je, pre 3 meseca, sa drugom Acom Rosavim u „Ušću“ Ne napada niko sina, on sam daje povoda da se kritikuje. Fotografije, ne lazu, nisu ontirane !!!

  10. E bas ce AMERIKANCI da mi popuju o demokratiji. U to smo se uverili .
    Njima ta rec sluzi kao izgovor,da bi
    Pravili haos ,i razaranje sistema ,drustva,drzave,i postavljanje LOJALNIH na vlasti.

  11. Svi znamo kakva je Americka bomba demokratija . A da gusi medije ..i da ima korupcije ..ima

  12. Ma ko je vredan, botovi, nego šta, samo komentarišu li komentarišu, izginuše braneći vlast!

  13. @nekad Neka francuska policija, umesto na žutim prslucima, demokratiju demonstrira u imigrantskim četvrtima.

  14. Gde god su Ameri delili tu svoju demokratiju ostao je haos. Da li su pozvali i zemlje gde su uveli demokratiju Irak, Libija, Sirija, Avganistan itd?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.