Amfilohije: Crna Gora se suočava sa virusom opakijim od korone

Ostavite komentar


  1. „Sve ide za narod i obnovu svetinja.“ Jel baš tako? Ja sam od popova čuo da je patrijarhov Mercedes S-klase kupljen novcem od Ostroga. Ni oni nisu oduševljeni takvim rasipništvom.

    1. Nepokajana spodoba.Gleda u tudji tanjir. A svoj nije ni postavio na sto. Nebilo takvih vise ni u crnoj gori ni u srbiji.

  2. Sve dok budete trazili,sva polja su obavezna,nema slobode govora.Znam da to znate,to samo govori da ste isti kao i drugi.Suvise je i da pricam o tome o kriterijuma po kojim birate koji ce te komentar objaviti a koji ne.

    1. @Šta je problem sa „sva polja su bavezna“? Krijete nešto,svoj identitet i nečistu savest,a hoćete da vam se pruži usluga?!Probajte da pošaljete svoju „slobodu govora“ u „kurir“,“iformer“,novosti“,“alo“,“srpski telegraf“…a da nije na liniji filozofije Vučića,Brnabić,Đurića,Dačića,Julina…rusije ili Kine pa ćete saznati sve o kriterijumima i slobodi govora!

      1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!

        Ali zato ti nista ne krijes i kod tebe je sve jasno i sve izvire iz komentara.

  3. Milo treba da zahvali SPC što nema korona virusa u Crnoj Gori.Miris tamjana sa litija koji se širi vazduhom širom Crne Gore ubija virus.

  4. Litije du svojim molitvama tamjanom stitile Crnu Goru od kirona virusa
    . Ne znam kako će biti bez svega toga! :

    1. Jojjjjj…..od kirona virusa, možda! Ali da li je moguće da ti veruješ u ovo što si napisao ili je ovo teška ironija a ja nisam razumeo?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.