"To je sve što treba da znate o njemu": Polemika Ane Brnabić i Borisa Tadića na Tviteru 1foto (BETAPHOTO/KANCELARIJA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA VLADE SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIĆ)

“Boris Tadić je čovek koji je izjavio da nije ponosan na to što je predsednik Srbije. I to za HRT. I to je sve što treba da znate o njemu”, napisala je premijerka Ana Brnabić reagujući na izjavu Tadića da se “deset godina vlast hvali kako smo dobili ZSO kroz Briselski sporazum”.

“Boris Tadić je čovek koji je izjavio da nije ponosan na to što je predsednik Srbije. I to za HRT. I to je sve što treba da znate o njemu. Sporazume koji su tada „ispregovarani“, Priština je sa oduševljenjem prihvatala, za razliku od ZSO. I to je sve što treba da znate o tim sporazumima”, napisala je Brnabić na Tviteru.

Tadić je odgovorio Brnabić da će se “vrlo rado raspraviti” sa njom.

“Gospođo Brnabić, vrlo rado ću sa Vama raspraviti i ove laži koje ste sada izneli i koje propagandno podupirete snimkom izjave izvučene iz konteksta. Nego umesto da ovako na jednu laž odgovarate drugom, objasnite zašto ste lagali juče u vezi sa pogromom”, napisao je Tadić u odgovoru na njen tvit.
Boris Tadić je na Tviteru napisao kako se vlast 10 godina hvali kako smo dobili ZSO kroz Briselski sporazum, koja još nije ni formirana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari