Ana Brnabić napisala dug odgovor Aidi Ćorović na intervju objavljen u Danasu

Ostavite komentar


  1. Apsolutno nisam ljubitelj lika i dela Ane B.
    još manje njenog šefa,ali se u potpunosti slažem sa njenim pismom upućenim gđi
    Ćorović.Nemam ništa protiv njenog porekla,ali u svojim komentarima zna da
    bude vrlo otrovna prema srpskoj naciji.

  2. hahaha Ana Brnabic napisala
    pa ona ne moze da sastavi recenicu a kamoli da napise, pa jos dug odgovor..
    bice da je to neko od savetnika.. ..
    jadno.. vazno da im sirenje mrznje ide najbolje, sto su upravo na Aidi i pokazali..
    i da su uvek za murale ratnim zlocincima, potpiruvanje mrznje prema susedima, i sl..
    to Ani i druzini dobro ide

  3. Aaaaa, Ana Brnabić sastavila odgovor, šta je sledeće, Ivica Dačić pisao poeziju na latinskom.

  4. Tekst je zaista dug, ali i vrlo potresan. Naročito me je dirnula činjenica da izvesni Aleksandar Vučić nije upamtio svoga dedu. Nisu sve naše dede i babe i ostali preci stradali samo od „tuđinske ruke“, bilo je tu i bratoubilačkog iliti građanskog rata. Ali sve to nije razlog, da zbog frustriranog Malog Aleka, osvedočenog borca za srpske zemlje odavde do beskrja, mnoga druga deca ne zapamte ni rođene majke i očeve, a kamoli dede i babe. Jer to nisu „naša deca“.

  5. Ana, očigledno, nije bila u Srbiji kad je AV bio Šešeljev potrčko i zagovarao granicu Karlovac -Karlobag – Virovitica.

  6. Kaže imao je nešto manje od 25 godina, a neće da kaže da je bio u Srpskoj radikalnoj stranci koja je tada bila deo vlasti u kojoj je dotični bio ministar za informisanje i koji je uz Šešelja bio pun izjava i otrova mržnje prema hrvatima,muslimanima…!Bivši ministre informisanja ima nas koji pamtimo Hrtkovce,Ćuruviju,hiljadu muslimana,čestog šetanja po Bosni za vreme rata i opsade Sarajeva…itd.Sram vas bilo…doklece te se više kriti iza srpskog naroda i države….preuzmite odgovornost jer vi ste krivci …svi vi navodi i socijalisti iz 90-ih.

  7. Gnušam se svih ratnih huškača devedesetih, a jedan od najvećih sad se pravi da nema veze sa tim. Njega brani Brnabić koja potiče iz susedne zemlje. Sve je to interes i dogovor i ona se pravi da piše odgovor, a teško i komunicira.

  8. Pored gomile laži u pismu Aidi Ćorović, Ana Brnabić laže i o Vučiću kao “žrtvi genocida”: niko Vučićev nije stradao u genocidu nad Srbima u Drugom svetskom ratu – deda mu je stradao u obračunu švercera konja blizu Banjaluke 1941.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.