„Šefe, jel valja?“: Uključila Brnabić vređalicu, i to onu zvaničnu, premijersku

Ostavite komentar


  1. Srbijo sta si Bogu zgresila da AB bude predsednica Vlade?
    Kako sme da vredja narodnog poslanika????Ko ju je tako vaspitao.???

  2. Kad nauci da pocrveni Ana, sto joj ocigledno tesko ide,prestace da vredja one koji zasluzuju samo pohvaĺe.

  3. Prema svecu i tropar, ili sa finima fino, a sa barabama onako kako baraba razume.

  4. Kako bi Ana umela drugačije kad ništa drugo ne ume? A i ovo je učila u hodu pa naučila, izgleda, bolje od svega drugog jer joj to prirodno leži. Trudila se da što bolje savlada „gradivo“, ugledajući se na „Njega“ jednog jedinog. Pa šta fali ako je prostački i primitivno, evo ima kome se sviđa: gomila botova joj aplaudira i u buljucima napadaju Savu. To je njihov nivo. Neka se igraju, neće još dugo.

  5. Nisam primetio da ovde prenosite i sve ivrede opozicije ka ljudima na vlasti. Ljudi koji kažu da Brnabić nema pojma ni o čemu, verovatno nikada nisu radili u životu. Dovoljno je što je sredila eupravu, ako uopšte znate da uključite kompjuter. Ljudima koji stvarno rade nešto, a ne čekaju da dođu na vlast i kradu, to mnogo znači. Da ne pričam o putevima i infrastrukturi. Samo nastavite da pljujete, cenzus nećete preći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.