Ana Brnabić se pohvalila poglavljima otvorenim pre pet godina

Premijerka Srbije dovela građane u zabludu da je Srbija na Međuvladinoj konferenciji Srbija – Evropska unija otvorila klaster 1, grupu poglavlja u procesu integracija

Ostavite komentar


  1. Ova politicarka koja je ilegalno upala u Vladu, brz znanja birača, detonira i smara frljavim srpskim jezikom nase mozgove i dušu! Dokle?

  2. Sta bi mislite sta rade sluzbenici stranih Ambasada, prate desavanja u Srbiji i salju svojim vladama diplomatskom postom.
    Oni su bolje informisani nego gradjani Srbije o stanju u Srbiji, znaju istinu!!!

  3. Nema ništa od toga dok se ne lustriraju SPS,SRS i SNS i oslobodi sudstvo korupcije i zavisnosti od mafijaskih krugova.

  4. Dve dame! Ne zna se koja je važnija za budućnost Srbije.
    Ali vidim da nam je sve gore i gore na medjunarodnom planu.
    Ne pitaju nas ama baš ništa, a premijerka priča o uspesima kojih nema.. Tuga!

  5. Neki političari misle da su gradjani praznoglavo stado kojem se svašta može podmetnuti ali tako mogu da razmišljaju samo praznoglavci jer: s kim si, takav si.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.