Milivojević: Bilo očekivano da dođe do sastanka, opozicija pogrešila odabirom osnovnog zahteva

Ostavite komentar


  1. Sasatanak je jedan ispravan korak koji treba da se dobro zavrsi, svi zajedno trebamo da radimo.

    1. Sad se lepo vidi ko im je zajednicki gazda ,Fond za otvreno drustvo ,gospdina Sorosa , mora da se namakne 70 posto za referndum za Kosovo.

  2. A gde je DJB?Imali su 14 poslanika u Skupštini na poslednjim izborima,više od DS-a!Sad imaju 2(!?) poslanika,a novih izbora nije bilo.Kako to?

    1. Добро питање, тако ће увек бити у партократском систему у коме се бирају партије и прелетачи а не људи по имену и презимену да представљају свој округ.
      Док се не промени трули систем гласања све промене у држави биће козметичке и урушавање државе и народа е се нажалост наставити.

    2. Lako. Neki preleteli, a neki su bili samo spavači ubačeni u DJB…

      1. Pre će biti da su DJB poslanike pojele Đilasove mace, ali princip je isti – cash&carry.

        1. Slažem se, podrška njima je u stvari bila privremena do pojave Saše Jankovića, a kasnije i pojave Đilasa. Ne znam da su pravili neke ozbiljne propuste osim ako neko gitaru na smatra propustom. U međuvremenu ni Đilas ni Janković nisu se nešto proslavili. Odnos ka EU je nešto što je promjenjljiva stvar i zavisi od okolnosti u samoj Evropi. To je bio glavni razlog osipanja njihovih poslanika koji su privremeni euroskepticizam nazvali zaokret u desno što ne mogu nazvati baš bistrim.

  3. Slobodni mediji sa nacionalnom fr. br.1,br.2 postovanje sporazuma sa NARODOM

  4. „Fer i pošteni izbori“?! Glupost! Takvih izbora nema nigde.. Ali,postoje ravnopravni i regularni izbori. Svuda,osim kod nas.

  5. Stigle packe zbog ruskih tenkova , cenzure i glupih argumenata vezanih za takse. Haradinaj bio okidač za popuštanje stega. Nenad popovic se namestio da se brane evropski stavovi . Za priznanje kosova treba 70% glasova. Znaci opozicija mora da osvoji 30-40%. Na račun SNS . Ako dodatno popusti ( bg i 30-40 opstina za opoziciju ) ostaje još 3-4 godine . Ako stisne ostaće max 15 meseci .Srbi trpe 8 godna i možda bonus 2-3.. sloba je jahao 7+3 , bota 4+4.. zapad trpi do 8 godina.

  6. Osnovni zahtev opozicije u vezi predstojećih parlamentarnih izbora bi trebalo da bude, da ime predsednika Srbije ne sme da se nađe u imenu izborne liste jedne političke stranke, da predsednik Srbije ne sme aktivno da učestvuje u predizbornoj kampanji jedne političke stranke, a pogotovo da predsednik Srbije ne sme da poziva birače da glasaju za jednu političku stranku.

  7. Nece mi biti nista neobicno ako se oni dogovore.To su dva lica iste medalje.I jedni i drugi su zeljni moci,vlasti,novca…I,sta vam nije jasno,o narode moj?!Sjasi Kurtamda uzjase Murta,,,hahahahahahaha…

  8. Садашња опозиција треба да се састане и направи програм и план акције који ће понудити гласачима.Ако и на следеће изборе изађу са Ђиласовим пројектом повратка на социјализам, ни сто изборних закона им неће помоћи.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.