Anketa Danasa: Kako ćete glasati na izborima?

Ostavite komentar


  1. Višestranačje u Srbiji? Fatamorgana, posle ubistva Đinđića to je toliko evidentno (da se vidi iz aviona). Stranke pričaju jedno a kad dođu na vlast sprovodi se ista pogrešna (dibidus) ratna politika: "mir", "stabilnost" ali ako uzmete Orvelov rečnik iz "1984" novogovora to znači "rat" "nestabilnost". Nema LUSTRACIJE te ratne ideologije, poslednji primer: Brana Crnčević dobio ulicu na Paliću a Konstantinović ne…ideje "Beogradskog kruga" (Životić, Konstantinović) i dalje se smatraju "izdajničkim" a lažnih patriota "patriotske". A ko je slupao Srbiju? Baš te lažne patriote.

  2. Zivim u Nirnbergu u Nemackoj. Za citavu Nemacku bice otvoreno 6 izbornih mesta. Meni je najblizi Minhen koji je udaljen 200 km. Sto znaci da bih ja glasao, moram preci 400 km. Postavlja se pitanje da li bi ste vi u ovakvim okolnostima koje vam je "obezbedila" Republika Srbija izasli na glasanje? Zanimljiv je i taj podatak da ako zivite u Rusiji, mozete glasati samo u Moskvi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.