Antić: „Dan Kosova“ – kada su se srpske zastave vijorile širom SAD

Ostavite komentar


  1. Znači Aca, Nidža i Mihajlo inkasirali 60 miliona. Mora da su bili radosni. Ko je to „doneo“ do Soluna. Rade Pašić?

  2. Pa ispada da su oni nastavili da vode istu politiku prema Balkanu samo sto je u medjuvremenu Srbija zastranila i pocela da se okrece od Amerike i trazi neku izmisljenu srecu u Rusiji. Onda su Ameri umesto Srba se okrenuli Hrvatima i Albancima i to je kraj price. Andric naravno ne smatra da je to problem.

  3. Treba dase kandidujemo za ulzak u US kao 51 država(state area 51) – bolje bi prošli i što se kosmeta i rs i cg tiče – kakva EU – tu ćemo uvek biti na zubu najače sile njemačke koja nas mrzi iz dna duše

  4. Tvrdnja paraistoričara Antića da su SAD prve priznale KSHS je čista laž. Francuska je od samog početka rata podržavala Srbiju u nameri da pre ulaska u KSHS prvo okupira Crnu Goru i Makedoniju, a potom sa Hrvatskom i Slovenijom napravi KSHS. Britanija je takođe podržavala Srbiju u tom zločinu, a jedini se protivio američki predsednik zbog američke politike „prava naroda na samoopredeljenje“. Vilsona su dugo nagovarali i na kraju je pristao. Mnogo njegovih funkcionera je posle „ujedninjenja“ pisalo o zločinima srpske vojske u CG. Za sada se samo Francuska država 2017. zvanično izvinila Crnoj Gori zbog sramne uloge u okupaciji i aneksiji.

    1. @Rašo

      Bravo Raso, i „okupacija“ i „zlocin“ ma ima cika Milo da posalje cokoladicu svom vrednom pioniru…

  5. Koliko su se taj Đorđe Šargić,Nikola Tesla,Mihajlo Pupin…i ostali Srbi,useljenici u USA, borili za prava američkih Indijanaca?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.