Antić: Srbija neće dopustiti otimanje imovine

Ostavite komentar


  1. Ministar rece da ce se BRINUTI o zaposlenima u Trepci. Ne rece kaki ce ih zastititi. Kad je Argentina htela da povrati Malvinsko ostrvo sta je Engleska uradila tog momenta? Za 400 stocara, hiljadama kilometre udaljenih od Engleske, usla je u rat sa Argentinom. Ako nisi spreman da branis svoje, neces ga ni imati. Ova vlast nije sposobna da sacuva ni ono sto je na pet kilometara od Nemanjine 11 a kamo li na KiM. Sklonite se dok nismo nestali.

  2. Svaki put kada se čini da su Srbija i Kosovo bluzu dogovora otvarace se nova tema: trepča, gazivode , telekom, sever, kontrola leta, jarinje, manastiri, privatizacija…. poenta je da nacionalisti sa obe strane kupuju vreme posto nemaju šta da ponude ni zapadu ni gradjanina.

  3. A kako ćeš sprečiti sprovođenja u delo bilo koje odluke Kosovskih organa vlasti…. Do sada ništa niste mogli… Oooo, radovali ste se zbog Interpola…. Znao sam da će ta beznačajna diplomatska ,,pobedica“ , skupo da nas košta…. Sada hoćete hitno zasedanje SB-a…. E pa, čini se da nema interesenata za takvu sednicu… Bar od većine…. Kad ste mogli da se dogovorite, niste imali sluha…. E sad oni neće da se dogovaraju nego idu silom…. I prijatelji???? Ne , vi nemate odgovor, niti ste ga imali, zato što se vaši planovi prostiru dva dana u napred….Kraj nedelje je daleka budućnost, a do tada ćemo videti šta ćemo dalje….. Odlična politika….. Prognozira se da zbog ,,Bele Kuge“ do 2060 godine neće biti Srba…. E pa na najboljem ste putu da tu prognozu sprovedete, možda i pre vremena….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.