Antić: VSS ne učestvuje u protestima jer ih vode oni koji 30 godina pljačkaju građane

Ostavite komentar


  1. Амортизери из свих јазбина уједините се да не па'не власт kaže:

    И ови су у функцији смиривања народног бунта заједно са својим колегама астролозима, лажним опозиционарима ,квазианалитичарима, естрадним полусветом, конспиролозима, тешама и кешама различитих фела!

  2. Tako je. Iako nema gore, primitivnije i odurnije vlasti no što je Vučićeva, ni ja ne mogu da idem iza onih koji su drsko i surovo pljačkali ovu zemlju i koji su, na kraju, doveli Vučića na vlast, ovaj nam doneo smutno vreme.

    1. Samo da pitam dali znate ko je najveci LOPOV u Srbiji? Jednog dana ce sve biti dokumentovano, i ko to sme da ne postuje Ustav na koji se zakleo.

  3. Nije to nista. Ministarstvo odbrane Srbije svim ministarstvima odbrane ex Jugoslavije, dostavlja podatke ko je od pripadnika Vojske Srbije, pretezno penzioneri, a ko je dosao sa tih prostora dobio stan u Srbiji. Daje se tacna adresa, mesto, ulica,broj, broj stana i sprat. Daje se i JMBG. Ovo je dokaz da ustase vladaju u Ministarstvu odbrane Srbije.

    1. To moze biti problem samo onima koji bi hteli i jare i pare: stan u Srbiji i po koji stancic van Srbije. Ustase u svim ministarstvima odbrane ex Jugoslavije?!

  4. Da je tebi pamet jaca strana ne bi ovako direktno i javno, nicim izazvan ofirao svoju laznu ulogu .El te je neko pitao jal zvao da ucestvujes na protestu ? Jok. Pa sta se izuvas pre vremena druze Anticu ?

  5. Dobro i sta sad???OVI NE VALJAJU I TREBA DA ODU!!!!SLEDECI NE VALJAJU I TREBA DA ODU!!!!!AL STO TI STO SU OPLJACKALI NISU PO ZATVORIMA????ZASTO IM NIJE ODUZETA IMOVINA???KO IH STITI,JEL OVI STO VICU DA SU SVE POKRALI.DOKLE OVA VRTESKA????

    1. Rezim ode Atari Rezim dodje…..a to srbine crkni u bedi I siromastvu !!!! Garantujem da narodu neka spasa …..Srbija u kanszama Political Mafije I stranih sluzbi CIA I ostale!

  6. Gospodin je za ovu izjavu zaslužio povećanje plate najmanje 15% i dva sendviča na dan kao dodatak.

  7. Još jedan koji bi da “ brani Kosovo“ koje su Milošević i ovi koji sada uništavaju društvo izgubili. I kada je ta ista vojska potpisala kapitulaciju u Kumanovu..

    Još jedan kafanski patriota, “ državotvorni“ Antiratni- vac, poštovalac Putina.. Simptomi su tako dosadni, predvidljivi i ponavljajući da ovo postaje istinska tragikomedija.

    1. A jel’ ‘oćete sa Antićem da podelite sendvič il’ svako dobija po jedan?

  8. Ako u grupi od 30.000 ljudi ima neko ko vama nije po volji, a pri tom se i ne ističe kao organizator proteta, zašto ne pridjete toj grupi ? Da li ja ne treba da pristupim vašem sindikatu samo zato što znam da je neki oficir nešto ukrao ili uradio bešto nečasno? Bojim se da zavesa pada.

  9. Znači, formalno priznavanje zaokreta: vss se okreće vučiću.Ili im je vučić zapretio ozbiljno, pa čine to iz straha, ili su sve vreme bili vučićev ventil „ono, kao“, nešto nalik belom preletačeviću na prošlim izborima. Kako bilo, mnoge su prevarili.

    1. Znaci Antic se ipak uplasio. Verovao sam u njega ali sada vidim da je ustvari egoista. Kako ga nije sramota?

  10. Ovaj ima facu kao budući organizator kontrademonstracija. SNS njuška par exelence.

  11. I dalje vidimo ko je protiv, a ko za nekoga, ali i dalje niko ne predlaže šta je činiti da bi nam bilo bolje. Od kontretnih predloga svi beže kao đavo od krsta.

    1. Zavisi samo od toga da li zaista voliš Srbiju, ili lažeš. Ko je voli vratiće (hvala Bogu živog i zdravog sa tri dična sina) Kralja, i toga dana su političko / finansijsko / statusne igre moćnika zaustavljene. Kod evropskih Kraljeva (da ipak podsetim na razlike sa istoimenom titulom vladara na izvesnim drugim kontinentima, plemenima i sl.) nema ministra koji laže ili krade, međusobno se izuzetno, i javno i tajno podržavaju pa sad pogledajte šta iz toga može da proistekne, i za svega par meseci !?

  12. Sreca nasa da su ovde jos od pada Slobe SINDIKATI izgubili svaki uticaj na gradjanstvo, pa sad slobodno mogu da trguju ovim imenom do mile volje. U Zemlji Srbiji, medju onima sto protestuju nema jednog organizatora, ni u gradjanstvu ni u VOJSI. Ako, VOJNICI rese da se pridruze NARODU, tu ne pomaze ni podmicivanje sindikalnih lidera. A i VOJNICI su vazda bili NAROD, i kako god okrenes oni zive kao mis u gvozdajri. Dok ratni profiteri, oni sto se obogatise na krvi hrabrih vojnika, kao i druge lopuze i ludare, bas lepo zive od svog nerada. E vreme je da ih cestit narod-oficiri-vojnici proglase tehnoloskim viskom, pa nek sad oni idu malo na politicki biro, bas kao sto su oni dosada sve zivo oterali s posla i iste opljackali na platama, stazu i otimajuci im radna mesta, a nekima cak i zivot.

  13. Kako su pljackali 30 godina? Obzirom da je SNS na vlasti zadnjih 7, a oni ‘sto su pljackali 30 godina’ su dosli na vlast koliko se secam 2000 godine?!

    1. Ovi sto su danas na vlasti bili su, koliko se secam, pre 2000. godine…

  14. Kud plovi ovaj brod povratka
    nema, Draga Srbijo sta se jos
    sprijema, Nista me ne iznenadjuje, situacija je losa
    Srbija je dozivela je je usporedjuju nazaost sa Abanijom. A znamo da je Albanjia sve do jucer, bila hermeticki zatvorena.

  15. covek je u pravu ovi sadasnji i oni bivsi su isti plackasi i samo NOVA lica mogu doneti promene

  16. izgleda da je vučić i ovoga ukrotio. a i nije se dugo „vrpljio“, legao je na rudu vrlo brzo.

  17. Tupiš ga, bre, Antiću. Kao prvo, demonstracije niti su organizovali niti ih predvode oni bivši o kojima ti govoriš, bez obzira što se trpaju u prve redove- to je krenulo od bunta studenata. Čak i da su među vođama protesta bivši, koji žele da postanu budući, trebalo bi da se priključite buntu pa kada skinete -ako ga zaista ikada skinete- sa vlasti ovog diktatora, i ako ste zaista jaki kao što tvrdiš i ako vam zasta naord veruje, da se samostalno istrebite od kukolja među vama!
    Kao drugo, mislim da i da tražiš od tvojih članova da izađu na demonstacije -ne bi te sledilo previše njih. To su pokazali i raniji pokušaja tvog bunta. Članovi tvog sindikata se plaše za koricu hleba u vojsci pa zato, zaista veoma „hrabro“ ćute po strani, trpeći onog izroda sa velikim ušima, bivšeg dezertera u fotelji ministra!
    Treće, tako mi izgleda, i vi ste nasledili vojnu „taktiku“ nesrećnog Draže koji je koliko je morao, šurovao sa okupatorima govoreći da za velike, frontalne napade na okupatore, „još nije vreme“. Sve dok ga komunisti nisu ucmekali. Tako i sa vašim izlaskom na ulice- još vam nije došlo vrema. A kada će? Verovatno uz tvoje vođstvo- NIKADA!

  18. Sindikat mora stititi interes radnika i ni sa jednom strankom ne sme biti u koaliciji a najmanje sa strankama na vlasti.

  19. Čiji god da je špijun i kakav god da je izdajica Novica Antić, gde je greška u onom što je napisao?

  20. Gospodine Anticu, vas niko nije ni zvao ni prozivao. Na ulicama su nezadovoljni gradjani, svako sa svojom mukom, a ne lopovi kako ih vi nazvaste. Inace, vasa uloga je valjda sindikalno organuzovanje i zastita radnickih prava u MO, a ne politicko delovanje. A bili ste cool lik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.