Antonijević (MI – Glas iz naroda): SNS se odlučila za nove izbore u Beogradu zbog pritiska sa Zapada

Ostavite komentar


  1. Time.što.je.SNS.doneo.odluka.da.ide.na.nove.lokalne.izbore.priznao.da.je.krao.na.izborima.a.premijerka.nije.čitala.pravilan.izveštaj.OEBSa.

  2. Nisu izbori poništeni zbog bezočne krađe učinjene od strane sns-a, već zbog nemogućnosti da ta sekta namakne većinu u gradskoj skupštini. Baš lepo po Vučića i Sektu.
    Ne verujem da je Nestorović bio Vučiću „korisni idiot“. Pre će biti saradnik, i to sa umišljajem.

  3. Ma teraj se znaš gde sa tom Miloševićkom retorikom! Treba da odgovaraš zbog laži i stvaranja lažne slike o Zapadu, stoko!

  4. Onaj ko trosi budzet beograda je politicki deset puta jaci i od premijera i od predsednika zajedno. To si cifre koje gaze sve pred sobom. Ne dao bog da im stanes na put ili da pokusas da ih sprecis u necemu.

  5. „Gospodin“ ginekolog (Srbija leči decu SMS porukama) koji nema informacija koliko se dece danas leči od retkih bolesti i ne zna to, ali zna da se vlast uplašila jer je pokrala izbore! Nije me mrzelo i dvaput sam pažljivo pročitao izveštaj ODIHR-a i ne nađoh nigde da su rekli da su izbori pokradeni!
    Izbori se ponavljaju zbog „pata karata“, a videćemo na ovim ponovljenim izborima ko će kako proći, pa „kom obojci-kom opanci“, a naročito kako će proći „gospodin“ ginekolog koji voli da govori nešto što nezna, ali je ubeđen da zna!!!

  6. Glasacu i sad za opoziciju jer verujem da ce se dozvati pameti i izvuci neke pouke iz dosadasnjeg delovanja.I to ce biti poslednji put.

  7. Izveštaj o krađi izbora će tek biti sačinjen dolaskom evropske ekspertske komisije koja će utvrđivati konkretne slučajeve. ODIHR je bio samo zadužen da konstatuje da preporuke o demokratskim izborima koje se poštuju u EU nisu poštovane na izborima u Srbije, da su izbori bili neregularni, zbog čega je moguće da pojedine evropske države ne priznaju legitimitet Vlade koju srpski parlament treba da izglasa.

  8. Kao neko ko vam je dao potpis za izlazak na izbore volio bi da se prilikom odlučivanja rukovodite time da ne ulazite ni u kakvu koaliciju sa kopačima litijuma a milijardu nekim vrati ko je uzeo

  9. Dileje, što bi rekli naša braća cigani za ovakve zgubidane. Kao mi ne vidimo da ste vi samo još jedna parazitska porodica vlasne familije koja ima ulogu da pravi zamešeteljstvo u narodu a sve u korist komunoradikala na vlasti. Provaljeni ste braćo nemila!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.