Antonijević: Razgovori konstruktivniji kad su zatvoreni za javnost

Ostavite komentar


  1. Da je srece da neko zapisuje sva ovakva maloumna mudrijasenja: moze Anonijevic da ih sakupi kuci, bez javnosti, ali o trosku naroda, samozvanci i marginalci da odlucuju bez javnosti, bez medija – sve na otpad!
    Eh, da je srece… Svi ovakvi snobovi da zapecate sudbinu u javnim poslovima, a da se preusmere da u tajnosti beru voce!

    1. Covek vodi organizaciju za OTVORENO drustvo, a zalaze se za ZATVORENO sastancenje! U srbistanu sve obavezno naopako!!

  2. obzirom da su pregovori tajni šta ih obavezuje da išta od dogovrenog sprovedu ? mogu se danas dogovoriti, za mesec dana „vođa“ ne uradi ništa i onda kaže da se nisu ništa ni dogovorili nego da opozicija laže. E to je problem tajnih pregovora, šta god da dogovore niti ćemo znati šta su se dogovorili niti će vlast imati odgovornost da to sprovede jer uvek može da kaže „to nije bio deo dogovora“. No važno da se antonijević pojavljuje u medijima, da malo i on dobije reklame.

  3. Antonijević (MA): Razgovori konstruktivniji kad su zatvoreni za javnost…..to nam kaže Izvršni direktor Fonda za otvoreno društvo koji je na toj “otvorenosti” napravio karijeru u NVO! Zar MA ne zna da je svaka zatvorenost put u diktaturu, zatvoreno društvo, fašizam?! Dalje kaže MA “…. da je razgovor na FPN konstruktivniji kada je zatvoren, jer se političari ne obraćaju javnosti, medijima i svojim biračima, već ozbiljno pristupaju predlozima”. Sledi zaključak da su političari ozbiljni samo kada međusobno razgovaraju jer tada “ozbiljno pristupaju predlozima”, dok su neozbiljni kada se obraćaju “javnosti, medijima i svojim biračima”.

  4. Kanda bi da unovčite ove šetnje napaćenog naroda. Nemate strpljenja do izbora ili znate da ovaj diktator svakako neće dati vlast pa ko veli.. vrabac u ruci.
    Srbi su pilićarenjem i došli tu gde jesu danas

  5. Najbolje će se pregovarati tajno, naravno, ali to nije dovoljno.
    Svi sem pregovarača bi trebalo da zakonski postanu maloletni, poslovno nesposobni, a belo da bude crno, rat da bude mir, istina da bude laž a podne da se proglasi za ponoć!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.