Aplauzi i slavlje u Prištini, Beograd traži sednicu SB UN

Poslanici iz redova kosovskih Albanaca jednoglasno izglasali zakone o formiranju vojske Kosova

Ostavite komentar


  1. U ovakvim slucajevima padaju maske zla koje zapad i Evropa kontrolisu i godinama serviraju propalu bljutavu pricu pregovarajte sa Albancima. Odavno i vrapci znaju da je sve ovo namestaljka ali se oduvek postavlja pitanje cemu ulazak Srbije u tu Evropsku Uniju zla ako nas nisu nikada ispostovali niti minimum Srpskog i Albanskog politickog dogovora a kamoli nekih ljudskih prava i socijalnih zastita naroda na Kosovu i Metohiji. Ako je jedino resenje Kosovska vojska otetog Kosova kao garant mira umesto fabrika skola pozorista i zajednickih proekata onda mi kao Srbi nema tu sta da trazimo sem da se povucemo ali ne predamo nego napustimo svaku pricu i dogovor sa Kosovskim Albancima i stavimo tacku na pregovore. Tu je Rusija mada mislim da ni oni nemaju alternativu onda Kina Indija i ostali uci u Uniju i savez sa njima i dalje resavati na drugi nacin jel su nas na to nateraliu i prisilili oni koji nas truju lazima da pristupimo u Evropsku Uniju kao i Americka administracija koja stoji iza svega ovoga.

    1. Neces imati slobodne ruke Komso kao u vreme Milosevica da masakriras ljude. Ali ako Srbija pokusa da silom radi nesto nece imati samo 5.000 Vojnika protiv nje bice ceo narod, necemo da budemo masakrirani, silovani ili istrebljeni vise, to treba da znaju vas Vucic i svi Srbi.

      1. Da budete „istrebljeni“?! A, ko je to vas Albance „trebio“? Pa zar vas nismo primali kao izbeglice iz Albanije u jeku sukoba na KiM? Ogromna sredstva su izdvajana u budzet ondasnje federacije za „prih at izbeglica iz Albanije“ sto se moze videti u „Sluzbenim listovima SRJ?! Istrebljeni a umnozavatese poput glodara? Stalno iznosite fantasticne brojke?! Kada lazete, kada kazete da smo vas „istrebljivali“ ili kada tvrdite da vas ima vise nego sto je istina? Ili, lazete i u jednom i u drugon slucaju, kao vec poznati ketmani koji mogu da se preobrate kad god to pozele?! Gospodine ako govorimo o „istrebljivanju“ , istrebili ste blizu 500.000 Srba?!

        1. Nije on „tinejdzer“?! Zar u njegovom komentaru ne prepoznajete njegovu divlju i surovu prirodu koja je karakteristicna za 90% copora kome pripada?

          1. evo kako znas da nisam Tinejdzer, vi znate kako je bio tokom 1989 godina! Super, a za prirodu, moja priroda i kultura ne mi da pravo da vredjam nikoga, ali ti racunarski junak mozes, hvala bogu da znas da pises! Rec Srb ste uzeli od nas pre 700 godina kada ste dolazili i pobegli od hladne Rusije (Rec Srb znaci -SO ARB) to znaci da ovi nisu Arbreshi (Arbreshi smo mi) tako smo vam dali posao, hranu i sve sto vas je bilo potrebno ali kasnjie kada ste mogli poceli ste da ratujte protiv nas.

          2. @Albanac

            Hahahaha. Kome ste vi dali posao i hranu? Niste postojali dok vas nisu napravili Austro-Ugari, divlja plemena koja su se lomaatala po planinama i krsu i koja sve do 1912. godine nisu bila u stanju da se organizuju u bilo sta slozenije od plemena. Ovo sto ti ovde pises u komentarima je nivo kada se polupismeni i poluobrazovani nadju pred samoposlugom pa posle dva piva krenu da „pametuju“. Postedi nas. OK? Nikoga ne zanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.