Arhitekta Bakić: Vlast je isparcelisala zemlju na feude, naš Titanik se približava dnu

Ostavite komentar


  1. Još 1835 usvojen je prvi Sretenjski ustav koji je Srbiju stavio među najlibernije i demokratičnije države u Evropi, posle Francuske i Belgije , tako da Bakiću, ne vraćaj nas u prošlost !

  2. Sto se tice zaposljavanja nikada vise ljudi nije zaposleno i vise je onih sto nisu stranacki . Ja sam radila u firmi gde je zaposleno u poslednjih 6 godina 700 ljudi, samo 50 je bilo iz SNS. Dok za vreme prethodne vlasti si morao da das novac i da radis svasta da bi dosao do posla.

    1. Volite li sendvic i jeftinu zabavu dok cekate da vam prode zivot u bedi,pri tome ne osvrcuci se na ljude i zivot oko vas? Pa da.

  3. Gospodin Bakic, arhitekta i covek. Svako postovanje za svaku rec koju izgovori gospodin Bakic. Iz aviona je vidljivo uneredjivanje svekolike Srbije u reziji SNS i njenog pantokratora.

  4. Zašto onda podržavate izlazak Zelenovića na izbore. Samo omogućavate produžetak Vođine manipulacije. A što se Zelenovića tiče, od srpske nade, do srpskog razočarenja, samo je jedan korak

  5. Vidi ovog hajduka … Gde je bio kad je bila druga vlast bila, baš me zanima viđenje onog pakla

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.