Austrijski diplomata Petrič: Kosovo treba da napravi ozbiljan korak ka Srbima

Ostavite komentar


  1. Formiranje, zapad i njihovi mezimci su to mogli da urade od 2008. Vec 15 godina istu pricu slusamo sa zapada, a o EU clanstvu lagarije slusamo vec dve decenije .

  2. „..Kosovo treba da napravi ozbiljan korak ka Srbima..“
    – Kosovo (Albanci) je odavno trebalo da se prvo dogovori samo sa sobom da li žele ostanak Srba, crnogoraca i ostalih na KiM ili ne. Tada bi situacija bila mnoh jasnija. Ovako, 15 godina na KiM lutaju u magli i Srbi i Albanci…

  3. Kosovo nije napravio korak prema srbima na severu kosova vec niz koraka. Srbi ne placaju struju, nebplacaju vodu, komunalije,neplacajaju porez, nista ne rade abplatu iz bugjeta Kosova primaju.

  4. @Seneka
    Da, taman kako vi albanci niste placali struju, vodu, poreze DECENIJAMA, dobijali pare jer je svaki zaposleni u Srbiji i Jugoslaviji morao da odvoji deo svoje plate za „fond solidarnosti“ i uz to se doseljavali iz Albanije, placali vam „akademije nauka“, nista radili niste, parazitirali,… Ali nije to stalo ni sada, samo sto vas sada ne finansiraju drugi iz Jugoslavije nego poreski obvezncici SAD i EU, te se tako i taj „budzet kosova“ koji spominjes uredno dopunjava njihovim parama posto sami niste u stanju da ga popunite jer ponovo nista ne radite – uvoz vam je deset puta veci od izvoza, najveca nezaposlenost, najmanje plate, najmanja strana ulaganja…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.