Azem Vlasi: Srbija će jednog dana priznati nezavisnost Kosova

Ostavite komentar


  1. Samo neka se Srbija inati i prieti!
    Bas neko cudno okruzenje sa Srbijom nece nitko!

  2. Priznace Kosovo i Metohiju ali kao sastavni deo Srbije bez ikakve autonomije ili administrativne granice. SRBIJA JEDNA I CELA

  3. A sto se, Azeme, Srbi na Kosovu ne osecaju dobro? Pa kad ste nezavisni i kad postujete medjunarodne standarde, sto se Srbi ne osecaju dobro? Bicete priznati onog dana, u mesecu limburgu. Otimanje silom uslovljava vracanje silom. Kosovo je Srbija. Shvati to Azeme.

  4. Koliko je bitna ova izjava istrosenog politicara. Nit’ zna, niti je vredan pomena. Redakcijo, pored ovakvih (ne)moralnih gromada „hocu ja da izjavim nesto za dnevnik“.

  5. Azem Vlasi i z bamisticke porodice, Titov miljenik, koji sprovodio politiku obespravljnja i proterivanja Srba sa Kosova pod okriljem bratstvs I jedinstvo nema prava glasa u pogledu toga sta ce Srbija ciniti.

  6. Ehhhhh ma daj covece o cemu pricas ti,bio si u politici i svo vreme sa srbima i sa njima si odrastao i isao u skolu,al nisi shatio i nisi naucio istoriju,znas dobro da SRBIJA nikada to nece uraditi,a vi mozete to sanjati imali ste vokera lazova ,placenog spijuna i podrsku amerike klintona,zato ste mu podigli spomenik, nebi vas bilo tada,vidim da jos niste naucili pouku da je srpski vojnik Vojnik i ide do kraja kao nasi predaci,

  7. Eee ma daj covece o cemu ti pricas,ostareo si i nisi naucio istoriju Srbije,bio si u politici svo vreme,al znas i seti se reci ,sa skupa u kosovom pilju,sta je rekao Milosevic ,odrastao si sa srbima ,isao u skolu sa njima,i istoriju srba i srpskih predaka nisi naucio,imali ste spijuna i placenog ubicu vokera a onda amerike i klitona,kome ste podigli spomenik,da vam oni nisu bili nebiste ni vi postojali,srpski vojnik od pamti veka u svim ratovima je bio junak nasi predaci su bili junaci,,i vi sada se cackate opet ,nemozete mirno da sedite i ne izazivajte i ne podizite tenziju da nebude boja,,a vi ako hocete politicke poene zakasniliste sa tim zbog proslosti,idite u penziji i uzmite procitajte nesto iz istorije,a Srbija nikada nece priznati Kosovo,,,,

  8. Vec je priznala 1999. Ne vidim u cemu je problem? Evo, i ja priznajem da se Kosovo odcepilo i da je nazavisno vec godinama od sSrbije, a zavisno od EU i USA. Dokle ta glupava prica? Izbubljen rat, vrlo vazno. Ionako ce kompletna nacija nestati za 50 godina i pre.

  9. Nikada ga nece priznati. Mozda kada Kina prizna Tajvan. Jednog dana a mozda i pre

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.