Bajatović, Drašković i Radenković najplaćeniji političari u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Razmislimo o tome dragi moji sapatnici penzioneri.Nemojmo više ići grlom u jagode,pamet u glavu kod izlaska na izbore…ali ne vredi pisati o tome,lud smo mi narod(što reče pok.Jova Rašković).

  2. Prvih par godina s tolikom platom covek i moze da se snadje, ali posle 5 6 godina ja bi poludeo s tolikim novcem

    1. vise desetina penzionera ima koji se i dalje nalaze ne funkcije ambasadora i drugih funkcija u predstavnistvima Srbije i primaju i penziju i platu ambasadora sto opet iznosi vise hiljada evra i to narod placa. Penzionerima u Srbiji otimali 4 godine od nekoliko desetina hiljada dinara.

  3. Druze TITO ustani iz groba da vidis kako tvoji pioniri pljackaju svoj narod,i ponasaju se kao kolonizatori u kolonijama!

  4. Znaci sa svim bonus ima i povraćajima Bajatović mesečno zaradi 25.000 evra ili 300.000 godišnje ili 3.600.000 evra za poslednjih 12 godina. Nije loše

  5. Zalosno.Sve bih ja njih u njivu da beru malone I kupe krompir.Da vide kako se zaraduje.Smanjuju penzije obicnom narodu a ovi primaju hiljade eura mesecno.Kako ih narod glasa nije mi jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.