Bajdenovoj administraciji odgovara Veton Suroi?

Mediji spekulišu da bi poznati prištinski publicista mogao da se vrati na tamošnju političku scenu

Ostavite komentar


  1. Danas širi abrove.
    A tretira ih kao da su vesti.
    A nije 1.april.
    Radio Mileva

  2. Ovo je poruka Amerike Kurtiju:
    ‘Samo ti pobedi na izborima. Skinucemo te mi opet.
    Sada znas i sa kim. Nikako da naucis da ste okupirani Protektorat a ne drzava.
    Tako ti je to kada Demokratiju i izbore shvatas bukvalno, i ne znas gde ti je mesto.’

    1. Baš kao što i nama preko postavljanja bajatovića u Srbijagasu sovjetorusi šalju poruku već odavno…a njihovi pijuni vučić, dačić, volin su stub odbrane sovjetoruskih interesa na balkanu.

  3. G.Suroi je umeren politicar ziveo je u Beogradu i mislim da bi on relaksirao odnose Pristine i Beograda!

  4. Pa i nama bi bila bolja opcija Veton Suroi. Takođe i intelektualac tog profila u našem političkom vrhu.

  5. Sokiran sam! Albanac je bio ambasador u Boliviji, Meksiku i Spaniji? Zar Albanci nisu bili „ugnjetavani“ unazad 100 godina i pod „okupacijom“? Sto se samog Suroija tice, jedina razlika u odnosu na naci-soviniste kao sto su Taci ili Haradinaj je u tome da govori spanski jezik.

    1. To je bilo u vreme SFRJ, gde na vasu zalost niste se pitali za sve, a posle raspada ukinuli ste legalne institucije zatvorili ste skole izbacili ljude sa posla i vrsili razne represije.

      1. To sa ukidanjem možda piše u vašoj histeriji, a ja se sećam da ste sami ponapuštali sve institucije i napravili paralelne. Tzv bojkot.

        Ni na izbore niste izlazili čime ste Slobu držali na vlasti do kraja! Jer vaših bi bilo bar 20% mandata, nijedna vlada bez vas ne bi mogla da se napravi! Sloba bi pao odmah!

        A pošto je taj bojkot bio uzaludna rabota, na kraju ste krenuli u otvoreni terorizam (kao teroriste su vas pisali i Amerikanci – dok nisu rešili da im treba ta vaša Al-Qaida da sruši Miloševića).

        K’o što vidiš, i mi znamo šta je bilo, pa vaše lagarije prodajte nekom ko vas ne zna. Ili ko vas zna, al’ mu baš takvi trebate.

      2. – ovaj nije Dritan, on je upoznao i svijet i , Bogme dobro, prilike i psiho- kod ovih ovdje.

      3. @Ko vas ne zna skupo bi vas platio

        Hahhaahaa. Mozete vi Albanci da lazete neke ljude svo vreme, mozete da lazete sve ljude neko vreme ali sve ljude svo vreme… Nece da bude.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.