Bakić: Srbija danas porobljena kao i pre Petooktobarskih promena

Ostavite komentar


  1. Stalno se pitam, kakav je predavač ovaj čovek? Voleo bih da čujem šta kažu njegovi studenti.

  2. Podrška za profesora, nadam se da će partija kojoj pripada porasti i preuzeti obaveze sređivanja društva u našij zemlji.

  3. Zašto jasno ne kaže da nam je zapad oduzeo slobodu za, koju smo se izborili 5 oktobra. Vučić je na vlast došao uz pomoć Vašingtona i Berlina i uživa njihovu podršku. Demokratija, vladavina prava, sloboda medija i sve ostalo se lako i brzo može promeniti, kada bi zapad izvršio pritisak na Vučića, kao što radi kada su u pitanju njihovi interesi, poput Kosova, zapadnih kompanija i organizacija u Srbiji i sl.

  4. bakicu pgrofesore pa ti postade zesci demagog – kude se zagubi na izborima?? sad ponovo juris braco ja cu za vama hahaha nema od tebe nista

  5. bakicu uporedjujes neuporedivo 5 petog oktobra ameri skupili gomilu propaliteta da bi oborili SM (ma kako da ne ) oborili ste skolstvo zdravstvo ukinuli domacu industriju i da ne nabrajam nije SM moj ko jb njega i sve posle njega a bogami i ti nisi bolji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.