Baljak: Ova vlast nudi carevo novo odelo

Ostavite komentar


  1. Bojkotom opozicija sebi pravi loš rejting. A ovako nemaju šta da ponude narodu osim bojkota i nasilja, dok aktuelna vlast čini sve moguće napore da dovede što više investitora u našu zemlju. Predsednik Aleksandar Vučić pored autopteva dovodi nove investitore. Šta možemo čuti od npr Boška Obradovića ili Vuka Jeremića ili Dragana Đilasa ništa nemaju plan ni program za Srbiju. Podržavaju nasilje i rušenje našeg grada takođe i krađu to predstavlja sliku SZS i njihovih vođa.

    1. Ma, još gore, opozicija mrzi Srbiju a Predsednik Vučić je voli, zar ne?
      Sendvič za gospodina!

  2. Cisto onako, ko ovoga slaga d a ima ovoliki kredibilitet,on se izgubio u prostoru.

  3. A vama bi bilo bolje da ste napravili neki plan i program nego sto bojkotujete i protestujete!

  4. Gospodine Baljak voleo bih d a mi odgovorite na neka pitanja.
    Ko je kriv za propast zeelznice i autobuski stanica ?
    Dali je logicno igraditi prvo auto puteve i puteve,pa Autobuske stanice ? Valjda autobusi nemogu ici po vazduhu,a narodu ispadati kamen iz bubrega po onim putevima..I covece kao intelektualac shvati,da uz auto put se razvijaju ostale privredne i ekonomske grane.Pa kada se sve stane na noge stace i zeleznica.nemoze neko preko noci uzdici nesto sto je neko 12 godina unistavao.

      1. Pa sam je kriv siroma! Želi samo da bude bot i ništa više.

  5. Bojkot je bezanje od istine. Bojkotom opozicija sebi pravi loš rejting. Nemaju šta da ponude narodu osim bojkota i nasilja, dok vlast čini sve da dovede što više investitora u našu zemlju.

  6. Ova vlast sta nudi sve karte su na stolu.Nekad i preteruju nasi mediji koliko puta u toku dana objave istu vest a predhodna nit je radila niti nas obavestavala,tako da od viska glava ne boli.

  7. Ja ne vidim bojkotom da se nešto dobija. Čista propast i onoga što je dobro! Daj se uključi pa popravi sta ne štima! Kritikovati samo a ne raditi ništa izbojkotovao si sam sebe! Narod hoće da te vidi na delu, nije on toliko prost!

  8. AV je doktor nauka za vas autosoviniste, gradjanere i neradnike. Sta ste vi korisno i pametno uradili za ovu zemlju, sem sto vredjate ? Shvati da vas narod nece i ne zeli …

    1. Auu “ biser do bisera“? Da slucajno nisam procitao ove komentare bio bih uskracen za saznanje da je Srbija puna mozgova ( sprzenih-pohovanih)?

  9. Pročitah ove komentare (od „Apo“ do „Đak“) i po hiljaditi put se pitam :
    – nemate kreativnije ako ne i pametnije botove ?
    – ovo je oslonac zlatnog doba Srbije ?
    -Vučiću, kao najpametnijeg i najsposobnijeg Srbina, da li te je bar malo sramota kad čitaš (a svi znamo da revnosno čitaš) ove besmislene „sklepalice“ !?

    1. Sjajan komentar, pravo u suštinu! Ne razumem čemu trud osporavati ono što je g-din Baljak vrlo jasno i slikovito rekao. I šta tu nije tačno? Jedan od „najboljih“ (botovskih) komentara koje pročitah u poslednje vreme je onaj o tome da nas vlast obaveštava o svemu, pa „od viška glava ne boli“. Od viška gluposti, budalaština, besmislica i (što je najgore) laži glava itekako ume da zaboli!

    2. Odličan komentar botovskih komentara. Baš sam pomislila kako su danas botovi vredni. Valjda posle praznika moraju da zasluže nečim ono što dobijaju. Mislim, ne rade valjda to za džabe?

  10. Koliko je para dato za pisnje narucnih “istina“ lansiranje lazi tj u besmislenu propagandu moglo se izgraditi mnogo toga.Placenici drze narod da nema zdrav razum,njima je do placke,briga njih za autobuske stanice,daj ovamo malo para i kazi sta napisem.

  11. Ma nije valjda ,a sta ti je nudila prethodna vlada?! Propast!? Oni lopovi su ti sigurno bili bolji,mogli ste da kradete i sakom i kapom,a sad toga nema vise!

  12. I vi iz Danas-a ste izgleda ostali bez sagovornika cim su vam reditelji najredovniji politicki komentatori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.