Balkanski „mini Šengen“: Polurešenje bez šanse za uspeh?

Ostavite komentar


  1. nemamo ni sporazume o granicama sa tim državama a pravićemo uniju. pa da li iko može da padne na ovu smešnu laž ?

  2. U nedostatku novih svezih ideja predsednik Vucic sa svojim kolegama sa juga ponovo hoce da stvori pod drugim imenom nesto sto vec postoji a to je CEFTA! Da li nam stvarno treba presipanje iz supljeg u prazno jer izgleda da nemamo pametnija posla?

  3. Praviti takvu uniju bez KiM je iluzorno pogotovo sto su te drzave na razlicitim nivoima pristupanju EU. Srbija je daleko napredovala a neke drzave nisu ni privirile. CEFTA je bio dobar projekt ali ga je Kosovo i to u vreme presedavanja minirala taksom od 100 %. Dakle, nisu se Srbiji i BiH oduprli politicki vec su udarili na ekonomske sankcije.
    Nece da priznaju ali su takse pogodile pre svega kosovske privrednike koji su decenijama i u gorim uslovima od sadasnjih gajili dobre odnose sa srpskim privrednicima.
    Svedok sam, da dok se u celoj Srbiji brasno, ulje i secer kupovao na bonove na KiM nije nicega falilo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.