Basta sa senatorom Bobom Menandezom: Srbiji je mesto među zapadnim zemljama

Ostavite komentar


  1. Po čemu mi pripadamo zapadu ili smo plen iz nekih bitaka?Gospodine Basta smanjite malo doživljaj jer u Srbiji ne predstavljate nikoga.To što se vi uvlačite zapadnjacima je vaša karakterna crta .Kad ste već tamo položite venac na grob Medlin Olbrajt možda ste i familija.

  2. Pravo mesto da se čuje srpski stav i brane interesi Srbije u odnosu na Albance i situaciju u regionu.
    Iskreno me iznenadio Basta,svaka cast,spravna politika.
    Čemu služi onaj naš ambasador Marko Djuric ,bolje da se pokrije ušima.

  3. Basta, novi Precednik. Ima li nesto ljepse? Srbijo, sve je vec ispod dna.

  4. Dok ceo normalan svet daju podršku suverenoj državi Ukrajini…. mi fanatici podržavamo agresorsku Rusiju. Jadan naš narod u ovoj državi …

  5. Svi su za zapad ali niko ne kaze kakva je ponuda. Da su nas hteli odavno bismo bili deo zapada. Makedonci su sve uradili sto se od njih trazilo i gde su?

  6. Srbija decenijama ceka da se pojavi neko ko ce reci Srbiji je mesto među zapadnim zemljama, evo konacno „dade Bog“ da se pojavi takav neko !

  7. Bogami, ovaj Basta ima kontakte sa vrlo uticajnim kreatorima spoljne politike SAD. Mi političara sličnog kalibra nemamo. Ni Vučić ni Brnabić ne bi imali takav prolaz. Svakako dobro za Srbiju. Trebali bi pitati nesrećnu premijerku zašto je tačno razrešila Bastinih usluga za Srbiju. Možda je imala neki drugi prioritet?

  8. Nogu da te propagiraju koliko hoce, ovde uz svu propagandnu podrsku jedva mozes da nabacis 2-3% podrske biraca i to mahom onih nesrpskih.

Ostavite komentar


Politika

Delegacija Skupštine Srbije na prolećnom zasedanju Parlamentarne skupštine NATO 10

Delegacija Skupštine Srbije na prolećnom zasedanju Parlamentarne skupštine NATO

Članovi delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini (PS) NATO, koji prisustvuju prolećnom zasedanju tog tela u Sofiji, sastali su se sa predstavnicom delegacije Azerbejdžana u PS NATO Malahat Ibrahimgizi i sa predstavnikom Britanije lordom Markom Lankesterom, izvestiocem za nacrt izveštaja "Zapadni Balkan – obnovljeni bezbednosni izazovi na vratima NATO", saopštila je Skupština Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.