Bastać: Nismo pokušali da uđemo u zgradu „Progresa“, to je Vesićev spin

Ostavite komentar


  1. Mladi dečko, mislim da si izgubio kredibilitet, bolje ćuti, samo se još više ukopavaš..

    1. Mislim i ja da je bolje da ucuti i on.12.700 ei i Vulin je znao da se ne sme uneti.

  2. Blokirali ste zgradu i ljude u njoj,odakle vam pravo da to radite? Odakle novaciz Dubaija ,vi ste razbojnicka banda. Da je vas neko blokirao kukali bi ste do neba.

  3. Eto šta radi predsednik gradske opštine, ide na proteste, ruši znakove, farba zgrade, donosi blato, izaziva incidente, preti ljudima i unosi devize u zemlju.

  4. Bilo bi pristojno bar da pročitate tekst pre no što započnete napredno obraćanje kroz medije elektronskog tipa.

    1. Ocekivati, da procitaju a jos i da shvate procitano je nemoguca misija? Njihov zadatak je da bljuju gluposti po diktatu ili neko i samoinicijativno, nahranjeni pinkom, informerom, odakle crpu svo znanje koje poseduju?!..

  5. Eeee….Vesicevi botovi su u formi ….svezi .sendvici su stigli na vreme …i njegovo “ remek delo “ pride ali nemoj neko od vas botova da je upali ili upotrebi za nesto drugo…

  6. Ne pojavljuj se vise dok ne podnrses ostavku. Kako tr nije sramota nema razlike izmedju tebe i SNS-ovaca. nece ti niko nikad to zaboraviti nesreco jedna. Ne gusi vise opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.