Marko Bastaćfoto Antonio Ahel/ATAImage

Nosilac liste „Čuvari Starog grada“ Marko Bastać rekao je za Nova.rs da će predstavnici liste „Biramo Stari grad“ dobiti njegov odgovor do kraja nedelje po pitanju saradnje i formiranju vlasti na beogradskoj opštini Stari grad.

„Ja sam njima rekao (predstavnicima liste „Biramo Stari grad“) i u četvrak na sastanku i javno u petak da neće dobiti odgovor do ponedeljka, već da će dobiti odgovor do kraja ove nedelje. Rok koji je postavio Radomir Lazović je neki rok koji je on postavio, nije rok oko kog smo se usaglasili. Ne vidim da se bilo šta dogodilo drugačije“, rekao je Bastać.

Dodaje da se za njega ništa nije promenilo posle današnjeg dana i konferencije koju je održala koalicija „Biramo Stari grad“ na kojoj je saopšteno da oni neće više učestvovati u daljem odugovlačenju, razvlačenju i razvodnjavanju razgovora.

Na pitanje da li je u međuvremenu došlo do razgovora sa Srpskom naprednom strankom, Bastać odgovara negativno.

„Jedini razgovori koji se vode su sa koalicijom „Biramo Stari grad“, dodaje on.

Upitan da li onda predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić loše pretpostavlja kada kaže da može da pretpostavi da je bilo razgovora između SNS i liste „Čuvari Starog grada“, Bastać kaže ne može da komentariše tuđe izjave te da bi to bilo neozbiljno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari