Bastać prikazao snimak ulaska u redakciju dnevnog lista Alo (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Nadam se da ste ironicni. Ako niste, onda pod hitno kod lekara, nije Vam dobro.

  1. Zalosno je sto bi Marko Bastac da vodi i urednicku politiku nezavisnih medija i novina.

    1. Zalosno je Davore sto pises gluposti zbog sendvica. Covek ne vodi „urednicku“ politiku, vec trazi da se objavi demanti za lazi iznete o njemu. Sve u skladu sa zakonom.

  2. Ovaj čovek je zaslužio da bude krivično gonjen za sve učinjene mahinacije u opštini na čijem je čelu, i za opstruisanje radova u Beogradu i sad za upad u redaciju dnevnih novina ALO.Kazna će ga stići i na sledećim izborima i to zaslužena.

    1. Drago dete, glupost je najveća kazna. Srećna je okolnost da pogodjeni to obično me shvataju.

    2. Sladza je zaduzena u bot sistemu za egzorcizam i bacanje anatema. Ako je „ovaj covek“ kriv za „mahinacije“ u opstini onda treba da krivicno odgovara odmah !!!! A ne na nekakvim izborima. Ali posto se radi o klasicnom spinovanju bot kluba, zelim ti prijatan rucak.

    3. Sladja, istrazni sudija, sa svim dokazima sta je doticni radio. Sto ga ne tuzite, kad znate, to je prikrivanje krivicnog dela? Botine raspale, nije vam dovoljno sto imate toliko medija, i u kuce bi da nam udjete. Ako, otpor ce biti jači, samo je steta sto za ovakve reci vi necete odgovarati.

  3. Mnogo sebi daje za pravo gospodin Bastac, sudeci po svemu krece se stazom propalih politicara. Jasne stvari koje se vide golim oko porice.

    1. Nije loše, mada ništa originalno. Zato dobijaš samo 1,5 bot. Ipak, biraj: salama ili kulen?

  4. Cekaj sada, da li je ulazio u redakciju „Alo“ novina ili nije? U intervjuu za N1 je rekao da ce tuziti „Alo“ zbog klevete da je ulazio. U „Danas“-u pokazuje snimak da ulazi. O cemu se ovde radi? Zna li on sta prica? Do kada misli da obmanjuje javnost?

Ostavite komentar


Politika

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO) 6

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO)

Nakon 17. decembra, borbi za fer i poštene izbore pridružili su se i studenti - bitku za slobodne izbore vodili su od Beograda do Brisela, a mnogi su zbog aktivizma završili i iza rešetaka. O tome koja će uloga studenata biti na beogradskim i lokalnim izborima, da li je bojkot dobra ideja i kako nastaviti borbu, za N1 govore studenti Pavle Cicvarić, Emilija Milenković i Mila Pajić, koji su bili "u prvim redovima borbe".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.