Bastaću stigao poziv iz policije posle incidenta ispred gradske Skupštine

Ostavite komentar


  1. „Vučićev Vesić“ je „kritika na račun njihovog rada“ samo ako je kritičar učenik 5. razreda, ili mentalni ekvivalent.

      1. Vidimo, ti si na slavi, pa kuckaš, što je još jadnije. Bastać ima za mnogo toga da odgovara, a već počeo da kuka da je reketiranje i prebijanje kuma, politički progon.

  2. Sramota!!
    Ne radnicima je jedini posao da otvaraju kojekakve kancelarije za kojekakve aktivnosti i skrivaju se iza kojekakvih organizacija ,uzimaju pare od ambasada i opozicije iz eu i onda ajmo kritika ,na sve sto radi vladt…apsolutno sve..i sve cemo da izmislimo i slazemo i onda napadamo kako nas neko dira!! Ko ste bre vi ljudi!? Ciji ste vi gradjani??!! U istoriji cete biti zavedeni kao drzavni neprijatelji

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.