Beli: Metro da krene iz Mladenovca

Luka Maksimović, nosilac buduće liste Ljubiša Preletačević Beli - "Zašto volim Belovgrad", govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Beli nastavlja kampanju u svom stilu, ali realno on nista ne moze da uradi konkretno za Beograd, zato nece preci cenzus

    1. BELI : Mi želimo da promenimo svest kod mladih i pokažemo im da nešto mogu da urade i bez novca, bez vlasti i bez sistema. Naš cilj je da ih motivišemo, jer su svi ubijeni u pojam i uprkos talentima sede kod kuće i ništa ne rade. Plasirana im je priča, ili moraš da se učlaniš u Srpsku naprednu stranku, ili jednostavno nema posla i budućnosti.. E baš te mlade hoćemo da pokrenemo i da organizujemo besplatne radionice za IT, za stolariju, za popravljanje automobila, za kuvanje, glumu. Time ćemo da motivišemo mlade da dođu i da nešto nauče, a time i da motivišemo druge koji imaju neko znanje ili zanat da pomognu. Mnogo smo se otuđili. Ako mi sada ne uzmemo stvari u svoje ruke, onda nema budućnosti.

      1. Beli je u pravu, ali za budućnost Beograd i Srbije najvažnije je da OSLOBODIMO TV Bastilju !! Naime, nema demokratije i vladavine prava u Srbiji , dok se javni servis ne OSLOBODI od sile mraka koja iz senke upravlja RTS-om od osnivanja. RTS će postati slobodan, tek kada na ekranima svakodnevno vidimo i čujemo sve važnije političare, i budu prikazivane političke emisije sa predstavnicima stranaka, a ne sa tzv pink-analitičarima !!

  2. Ti, Luka, dodješ kao neka sekcija ili istureno odeljenje ne samo SNS-a već suštinski tvoja priča je program koji dodatno zatupljuje omladinu i ti sam si produkt ovog sistema: obeznadjen, izveštačen, nesiguran, besmislen. Rešenje je u masovnom bojkotu izbora.

  3. Luka je pokazao kako najbolje izvredjati sve one koji su ga podrzavali, kako unistiti grupu koja je imala najvise njegovih pristalica i kako pokrasti pare od donacija. Svaka cast Luka.

  4. Zašto da ne? Jedan krak bi mogao i iz Mladenovac, kada se završi iz Makiša. Makiško polje je buduća poslovno stambena zona.

  5. Metro treba da se gradi i da spoji sve delove grada. Potreban je deteljan master plan, a isto tako će i omogućiti da građani brže dođu iz tačke A u tačke B.

  6. Decku treba jos puno godina da sazri pa tek onda da pocne da se bavi politikom.Kada su se pojavili na politickoj sceni Mladenovca oni koji su glasali za njih ocekivali su da ce sa garniturom iz SNS-a na celu bar donekle promeniti zivot u nasem gradu na bolje.On i njegovi su nestali u magli i mnogi koji su glasali za njih su se razocarali.Nista pozitivno niti Beli niti celnici grada iz SNS-a nisu uradili za bolji zivot stanovnika nego bas naprotiv.Mladenovac iako Beogradska opstina vise lici na zabacenu varos koja nije htela ili umela da poprimi sve sto je pozitivno iz glavnog grada kome pripada.Trebate putovati lastinim autobusom radnim danima u jutarnjim casovima pa da shvatite sta znaci raditi u Beogradu a putovati iz Mladenovca i nazad iz Beograda posle radnog vremena kada mnogi jedva imaju mesta da stoje na jednoj nozi, mada je mala razlika i za vreme vikenda.Kineske robne kuce rade punom parom i za vreme vikenda i ogromna je posecenost stanovnika Mladenovca sto pokazuje ekonomsko stanje naroda a kineske robne kuce ni jednom kupcu ne izdaju fiskalni racun.Vikend u Mladenovcu oslikavaju nocni klubovi koji rade do jutarnjih casova petkom i subotom i ponekad i radnim danom gde pijani uznemiruju gradjane svojom galamom i tucama.Aktivisti SNS-a pozivaju telefonom stanovnike Mladenovca i organizuju predizborne skupove pored parka i dolaze na vrata stanovnika da ih ubede da zaokruze listu Aleksandar Vucic takodje su se potrudili da gradjanima poklone koncert Ace Lukasa koji nije propustio priliku da podseti prisutne gradjane da zaokruze listu zna se koju AV mada nisam siguran da je Aca Lukas pozitivan primer za mlade.Toliko o Belom za kojeg smo mi mladi glasali i razocarali se i naprednjacima koji ne vode grad onako kako on zasluzuje.

  7. Hvala za intervju, lik živi u virtuelnom svetu, nema ni znanja ni kompetencija. Šta kaže, da stručni ljudi rade, a on će da širi pozitivnu energiju? Bože koja budala.

  8. Не тражи Сербиа власт вашу. Србија тражи ваше покајање. Власт је за мајмуне, магарце и свиње. Људима слободне воље управа треба. Људима требају Пастири, а не властољубиви, самољубиви, среброљубиви политичари и грабежници.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.