Beli: Nudili su mi 150.000 evra da osnujem stranku i odvlačim glasove

Ostavite komentar


    1. Sada kada je izašao iz politike posle samo 2,5% koje je dobio na izborima i video da zezanje ne može da prođe dva puta u narodu, izjavi ovako nešto…

    2. Pa,i Sergeju je “neko“ nudio 500 000 evra…a ko je taj “neko“,niko nema pojima.Mnogo sebi dajete na važnosti,sletite malo.

  1. Beli reci slobodno.Nije te kontaktirala vlast,nego drugi igrač,ĐILAS,kako bi odvlačio glasove. I naravno obećao ti novac koji nikad nisi dobio od njega.Nema potrebe da kriješ istinu.Građani Srbije dobro znaju ko je Đilas i našta je sve spreman zarad svojih ličnih interesa,gde je i tebe lično iskoristio.

  2. Opozicija da je novac koji dobija, ulozila u svoj politicki program, pa bilo bi dobro, imali bi izbore u kojima ucestvuju stranke sa argumentima i delima. Ovako, opozicija trosi novac na potkupljivanje, lazi, manipulacije, bljuvotinje i narodu se jos vise zgadili, tako da svakako politika Aleksandra Vucica pobedjuje ali zalosno za protraceni novac, moglo se nesto korisno uraditi sa njim.

  3. druže kasno si se setio da se vadiš. tvoje ime će ostati upisano kao još jedna vučićeva pudlica koja je radila za gazdu. odradio si ti svoje dok vođa uništavao opoziciju sad mu više i ne trebaš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.