Beli: Opoziciji treba jedna ličnost i podrška Zapada

Trećeplasirani na predsedničkim izborima 2017. o "kandidovanju" na portalima

Ostavite komentar


  1. мора то бити нека национално одговорна особа – џаба кречите

    1. Pogrešno. Na-alost, spoljni faktor je presudan. Novac je u pitanju. Da li bi Vučić vladao da nije stavio pod kontrolu sve finansijske tokove? Beograd na vodi, kineske pare za infrastrukturu, fabrike gde je radnik sveden na repromaterijal….? Zato, dragi Ljubiša, pogrešno!

      1. Г-дин Вучић је више пута себе декларисао као човек који крвнички учи (лично то много ценим). Све што је научио из освајања власти и валдавине Г-дина Милошевића, Г-дина Ђинђића, Г-дина Тадића, он је усавршио до перфекције. Спољни фактор, контрола већине медија у Србији, шапа на јавним предузећима (народне паре и уцењени радници), шапа над буџетом Срније (народним парама), блиска сарадња са криминалом, све наведено је пресудно за владање и пљачку неуког, убогог, напаћеног народа Србије. Он ће владати поред неспособне опозиције још 10 година, све док не уништи Србију.

        1. Štetna pojava, troši mnogo kiseonika a ispušta ugljen dioksid. Nije nemoguće da poput jednog od ranije kada završi s poslom izjavi „Ja sam bio poslednji srpski predsednik, Srbije više nema“.

      2. Tadić vam je primer, slažem se sa vama. Drugi krali kao i kod Vučića a on nemoćan. Tadić pazio da nezaduži državu ali ništa para nije ponudio ucenjivačima svetske ekonomije.
        Suđeno nam da im se natrtimo ili ni ovo malo ekonomije neće nam dati.
        Nema pravi jer svet tako diriguje situaciju.

  2. Sakupljao ispred ili zapravo ne dozvoljavao da neki glasovi odu opozicionarima.
    AV,AV…

  3. “ Beli: Opoziciji treba jedna ličnost i podrška Zapada…“
    A ta osoba je… pomozite mi reci…..: Pa naravno, trećeplasirani na predsedničkim izborima 2017!
    ps: da nije tako ne bi se ni pojavljivao na mestu gde i drugarica Goca objavljuje svoje pismene uratke a kojoj se onda kosa na glavi dize (sudeci po onome sto napise)…

  4. Ti da ćutiš.
    Imao si veliku podršku i imao si priliku. Da si stvarno hteo nešto da uradiš i da si ima mooda, ti bi i uradio.
    Ali ne, ti si se uplašio i bedno izvukao kao večernji puvanjak!

    1. TI da ćutiš, nije te sramota? Momak se kandidovao, počelo je kao zezanje. Kasnije je rekao da nema iskustva i da misli da on nije rešenje koje treba ovoj zemlji, što ne žele da priznaju brojni bilmezi koji ‘otpadaju’ od DS-a već 30 godina… Beli se kandidovao na zahtev birača i bio treći.
      Šta tu tebi nije jasno? Šta je momak, po tebi tako pametnom, trebalo da radi? Zašto ti nastupaš sa moralne visine da ga kritikuješ? Nije ova zemlja došla u situaciju u kojoj je zbog Belog, radije zbog tvoje vrste…

      1. Kad Beli javno objavi svoj IQ ili pokaže neke profesionalne reference vezane za politiku ili ekonomiju onda možemo pričati o dotičnom ostatak priče.

  5. Podrska zapada donosi Majdan, Minsk, a to bi se lose zavrsilo.
    Slazem se da treba jedan covek, ali kako,
    kad ni jedan od sadasnjih sujetnih secikesa nece da odustane.

    1. Sta vi mozete meni objasniti o Majdanu i o Minsku? Bilo bi mi veoma interesantno?

  6. По Уставу Председник није битан ,
    него 250 ЧАСНИХ и ПОШТЕНИХ посланика у Народној скупштини

  7. Zapadne podrske nece biti 100%, zapadna podrska je kod AV, jer ne talasa. Dok AV ne talasa, zapad boli uvo ima li ovde demokratije ili ne.

  8. Kada pomislim na nešto što me asocira na „Treća Srbija“ (može i kao „treća sreća“ ili ono što je izvan „prvorođenih“ i „drugosrbijanaca“) meni se prikažu profili poput ekonomiste Branimira Dragaša, profesora dr. Miladina Ševarlića, dokumentaliste Borisa Malagurskog, dr. Miodraga Stojkovića, akademika Dušana Kovačevića,profesorke Rajne Dragičević …i ravnopravno rame uz rame sa njima niz zaista uspešnih u svom poslu poljoprivrednika, zanatlija, inženjera, lekara, prosvetara, naučnika,kulturnih delatnika…neokaljanih kalom 30-godišnje svakovrsne stranputice po kakvoj Srbija i dan danas baulja. O da, ima ih i među nama i među onima „od preko daleko“ i nije nemoguće da ih među sobom pronađemo. Da njih hitno pronađemo da sebe ne bi sasvim izgubili!

  9. „Čobane javi se, ovce tvoje ne mogu bez tebe!“. Naprotiv, mandat predsednika 2 godine isto kao i mandat vlade, bez obzira na učinak (a to je u našim prilikama uglavnom mizerno) i maksimum 2 puta može biti biran. Čisto da im se stražnjice ne zalepe za fotelje jer tada postaje mnogo gadno a i da se razbije kult ličnosti ovde takođe poguban.

  10. Zalosno da ovaj lik mora da kaze liderima opozicije sta da rade vecina njih su vec bili na vlasti.Nek nam je Bog u pomoci.

  11. Spoljnji faktor je u Srbiji uvek bio odlucujuci. Setite se samo takozvanog Tita i KOMINTERne koja ga je poslala u Srbiju da unisti srpsku drzavu i monarhiju .

    1. A pre rata smo bili svetska industriska velesila. Jao jao. 41 godina je od kada je Tito umro, a 35 godina je vladao. Pa on je za vas madjioničar koliko je napravio. Ajnštajn lično. Fabrike u rukama radnika, svi Srbi u jednij državi, Kosovo naše. Jaka vojska, jaka industrija. Sve ste prokrali. Sad je „demokratija i kapitalizam“ a niko ne živi ni pola bezbedno i udobno kao u njegovo vreme

  12. Poslala majka Belog da kupi crveni telefon. Kako nije našao crveni on kupi žuti. Kada ga je majka videla sa žutim telefonom viknu na njega iz sveg glasa: „Zašto žuti crni Beli!?

  13. Nestorovic doktor bi imao najvise sansi! Njega bi glasali cak i ovi iz SnS,verujte,realno.

  14. Zašto dajete prostor nekome ko je izigrao ili bolje reći prevario mnoge glasače?
    Zar smo i dalje tako kratkog pamćenja?

  15. Tačno! Sa tim što za sada „zapadna podrška“ već postoji, a oni nemaju vremena ni novca da podržavaju dve strane. Džaba se „ložite“, A. V. ima trenutnu podršku, i to je to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.