Belorusija je front u novom Hladnom ratu

Diplomate o atmosferi koja vlada u Minsku uoči predsedničkih izbora

Ostavite komentar


  1. To je isti onaj savez gde su nas gurale nase patriote, tamo 99′.
    Hoce ruje da razmontiraju Belorusiju, ko onomad Ukrajinu.
    Vec im pakuju novi Majdan.
    Doduse, nije ni Lukasenko nevin u celoj prici. Na sta je mislio da ce na kraju da izadje sadjenje tikvi sa Rusijom?

    1. Majdan je napakovan od Zapada koji je iskoristio neonaciste u Ukrajini.I prema ruskom stanovnistvu su vrsili nasilje,narocito u Odesi,Donjecku i Lugansku.Zabranili im jezik i kulturu i vi to branite.

      1. Tačno, Majdan u Kijevu su organizovale američke službe uz pomoć neonacista iz Zapadne Ukrajine, takozvani benderovci. Tih godina dolari su stizali u džakovima na kijevski aerodrom.
        U Minsku je situacija obrnuta. Dugogodišnji diktator Lukašenko je decenijama balansirao izmedju Rusije i Zapada, ali, to je igra izmedju dva vodenična kamena. Toliko zla je načinio taj apsolutista da će ga sami Belorusi počistiti, bez obzira sa kim, Rusima ili Amerima. To je sudbina svih manijaka.

    2. Ne samo da su nas „gurale nase patriote“, nego je iz Beograda išla zvanična državna delegacija u Moskvu da podrži ideju o konfederaciji Rusije, Belorusije i tadašnje SRJ. U delegaciji je bila i jedna visoko pozicionirana osoba SPS-a iz Šapca. Njeno ime ću prećutati iz razloga prava na privatnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.