Beograd insistira na ZSO, za Prištinu to pitanje zatvoreno

Otkazan novi krug razgovora na tehničkom nivou između srpske i albanske delegacije koji je trebalo da se održi juče u Briselu

Ostavite komentar


    1. mislite na Hotija, predsednika vlade Kosova, kome je potpredsednik vlade G. Rakic iz Srpske liste?

  1. Ne Hoti, niti Djuric, vec Lajcak neka objavi tekst sporazuma iz 2013. godine. Na taj nacin znace se ko je lazov.

    1. Zamlacuje svako svoju pastvu, mlate pare, kao fol se svađaju, a ‘vamo stari drugari i ortaci u prevari. I tako će da nas voze još nekih pola veka. Balkanska orgijanja.

    2. 1244 kada je objavljeno nakon rata vi neste priznali sada staje s vama Kosovo je drzava svima a vas ima.negde okolo 5 posto koji uljuriraju po seoske prodavnice nakon minimalca ot rakiju i djeca se plasu da idu u prodavnice a koj je kriv naravno Srbije jer trujegi s pare samo da ne napustaju oni zive ko seici!

    3. Upravo tako, ali u tim pregovorima niko ne zastupa srpske interese, kaze „nas“ pregovarac mi smo vec sve izgubili. Rezoluciju 1244, ne sme da pomene 8 godina, kamoli 1000 policajaca. Vucic cak odustaje i od onoga na sta se Pristina obavezala, kao sto je ZSO.

    4. @Milan***Kosovo je Srbija a tamo nema ni jednu granu svoje vlasti,a ni većinsko stanovništvo koje je tamo nema želju da je pod srpskim ustavno pravnim sistemom!

      1. @Miodrag iz Peci

        Wau, ovo je stoti put da si napisao ovaj „komentar“ i to samo na ovom portalu. Bravo, danas imas i bonus baklavu uz burek.

        1. @Ti ćeš da mi određuješ šta ću JA da pišem i koliko puta na bilo kom portalu?! Piše se wow a ne „Wau“pošto je to onomatopeja.

  2. niko ne insistira, niko ni ne pominje, nikog ne zanima, niko ni ne zna sta je ta skracenica „ZSO“, ni cemu sluzi. Potpuno zaboravljena stvar, koja “ postoji“ jos samo u srpskim medijima

    1. Redakcija Danas mora da odbije govor mrznje, u ovom slucaju upotreba ponizavajucu rijes “ šiptarima“ u ovom komentu. Ako neces da upotrijebis internacionalan naziv „albancima“ onda u najmanju ruku upotrijebi pravilno “ šćiptarima“.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.