Beograd Prajd: Vučić da prestane sa diskriminacijom i negativnom kampanjom protiv LGBTI+ zajednice

Ostavite komentar


  1. Tradicionalno smo društvo tako da da ta priča o LGBT i ostalim pokretima u Srbiji ne pije vodu

  2. Ne brinite, potpisaće Brnaba i to , samo da faraon nadje način kako da predstavi to kao da niko nista nije njega pitao odnosno da su žuti krivi .Razumite čoveka , mora zbog glasača. Isto kao i za Kosovo, Rio Tinto itd.
    Već vidim,tamo neke 2050e , 80godišnji sad već Kralja Aleksandar „Nisam ja kriv što mi narod umire od gladi masovno , žuti su krivi za to.“

  3. To nije negativna kampanja od strane predsednika to je realnost. Podržavam predsednikovu odluku da takvi brakovi ne smeju da se dozvole u Srbiji. A sigurna sam da i najveći deo Srbije misli tako.

  4. Vucic vam je samo preneo sta pise u ustavu o tome da je brak izmedju osoba suprotnog pola, za one koji to nisu naucili vec do trece godine zivota kao vecina.

  5. Nemam nista protiv takvih ljudi ali te svoje stavove ne trebaju da iznose u javnost jer to nije normalno. Slažem se sa predsednikom da istopolni brakovi ne smeju da se dozvole u Srbiji.

  6. Nije to negativna kampanja. To je u Srbiji činjenično stanje. Nije društveno prihvatljivo sklopiti istopolni brak.

  7. Niko ne radi kampanju proti LGBT vi st ti koji radite kampanju protiv svih drugih koji nisu za to sto vi jeste .Prema tome najlakse je naoasti i to koga Vucica,znate li sta drugo osim toga?Ako vam se ne svidja idite tamo gde toga ima i gde to moze,u Srbiji ne moze.

  8. Niko vas ne deli niti koga vi zanimate sta radite.Radite sta vam je volja ali u granici zakona.

  9. Primer diskriminacije je u komentarima. To su vaši prijatelji, komšije, samo ne znate. Zašto bi i znali kad mislite samo na sebe i da sve bude po vašem a ne da svima bude dobro. Zato nam i jeste ovako. Nekima je dobro, drugima nije ali Vučića briga za to, njemu i njegovima je super.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.