Bežinarević: Na sednici Skupštine opštine Majdanpek koja je najavljena za 23. januar biće prisutno i obezbeđenje firme "Atlas" 1Foto: 1 od 5 miliona

“Predsednika opštine Majdanpek, Dragana Popovića, strah je samo jedne stvari – javnosti”, kaže za Danas odbornik u Skupštini Majdanpeka, Martin Bežinarević.

Prema njegovim rečima na sednici Skupštine opštine Majdanpek koja je najavljena za 23. januar biće prisutno i obezbeđenje firme „Atlas“.

“Isto ono obezbeđenje koje obezbeđuje rudnike kineske kompanije Ziđin i koje je stajalo ispred aktivista koji su branili planinu Starica. Sve to nakon što je zbog našeg rada (rada opozicionih odbornika) narod krenuo da dolazi na sednice SO Majdanpek i kada smo krenuli da govorimo „njihovim jezikom“”, ističe on.

Kako on kaže, predsednik opštine se očigledno plaši pa je tako i građanima zabranjeno da prisustvuju sednica bez prethodnog odobrenja vladajuće koalicije.

“Mene, pred samu sednicu, interesuje ko plaća i koliko plaća to privatno obezbeđenje, za koje očigledno i nema potrebe. Nema potrebe, obzirom da je sam Dragan Popović izdavao naredbe inspektoru policije da mora da privede opozicione odbornike i udalji nas sa pretposlednje sednice. Ja ovom prilikom pozivam narod da prisustvuje sednici koja će se održati 23. januara, pod sopstvenom odgovornošću”, ističe Bežinarević.

Dodaje, da predsedniku opštine i predsedniku Skupštine opštine Majdanpek može samo da kaže “da nemaju razloga za strah, pošto oni nisu srpska napredna stranka da hapse, prebijaju i iznuđuju priznanja”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari