BIA izdala publikaciju o „dugo planiranoj albanskoj akciji“

Ostavite komentar


  1. Svaka čast za Danas, konačno jedan tekst o stradanju Srba, što Vam ne ide baš od ruke. Sad očekujem da Vaše pristalice i pametnjakovići iz kruga dvojke opet arlauču da je Vučić kriv i za to.

  2. Ceo rat je započeo rušenjem Vojvodine. Zašto to izvegavate? To, i sve naredne godine do danas,rađeno je sve u pravcu rata od strane Srbije. Kada ćemo početi da sve uzimamo u obzir? Kosovo, Vukovar, Mlafić i Sarajevo nisu pojedinačni i odvojeni (ratni) sukobi, već fragmenti ideološke celine tj. velike Srbije.

  3. Jel tu piše nešto o ubistvu srpskih mladića u kafiću Slon na KiM, koje je spominjao i vaš šef, Aca „Hrabri“ ?

  4. BIA je bila inicijator i organizator svih ovih događaja, pa je u skladu sa tim pripremljen i ovaj izveštaj. Nije im bilo teško to napisati. Iskreno žalim što živimpored komšija koji su i pored toga što su izmishljen (živalj koji ćine u največoj meri albanci i vlasi) i najveći lažovi na svetu!

  5. A sta kaze BIA na visedecenijsku organizovanu pljacku i satiranje Srbije, od strane domacih politicara ?

  6. A kada će da izdaju publikaciju o Banjskoj i njenim „herojima“ ?

  7. Dobro, ali Albanci kazu suprotno da su srbi blokirali sva nacionalna puteva prema svim pravcima izvan Pristine tako de se nije moglo putovati ni transportovati namernoce ni prema Gnjilane,Orusevaca,Mitrovice ni Pecu. Slicnim desavanjima na Severu Kosova zadnjih 20godin obstrukcije kosovskog nazavisnosti od strane vlasti u Beogradu. Kafic Panda u Pecu daje bam najbolu sliku srpske propagande.

  8. Ma pusti to, klasična udbaška demagogija, nego šta bi sa Pandom, posle čega je krenuo haos na KiM?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.