Biber: EU predugo verovala da bi Vučić mogao da potpiše sporazum sa Kosovom koji uključuje neku formu priznanja

Ostavite komentar


  1. Mister Biber posmatra Kosovo i Metohiju spolja.Nema pojma o kosovskom Epu,Vidovdanu i 1389.godini.Nezna ni da je to srpska rec.Tacno je da su evropljani verovali da ce Vucic to potpisati.No on je vesto iskoristio njihovu pohlepu da ucvrsti svoju autokratiju.Jer bez gazenja slobode naroda,bez gasenja parlamentarnog zivota(vlada jednoumlje sa jednom partijom)nebi mogao ni da potpise tako nesto.To jest on se nadao da ce precutno pristati na clanstvo u UN-ma.U medjuvremenu(jer se oduzilo)srpsko javno mnjenje je sazrelo i shvatilo da je bolje dati i pola Kosmeta nego priznati nezavisnu drzavu na svojoj teritoriji makar ona bila i 10(deset)metara kvadratnih.Osim toga ona bi nam odnela i dusu-ime Kosovo.Sto bi bilo inicijalna kapisla za potpunu dezintegraciju Srbije.Da skratim,kao sto uci mister Viber tako uci i mister Vucic.Sto znaci da je EU-ja hipokritska tvorevina.Nije joj stalo do pravne drzave vec njenim elitama do karijere i debele penzije.Narodu kako bude….!

  2. Pretpostavljam da bi i ostalim članicama koje nisu priznale Kosovo i Metohiju trebalo staviti do znanja da je dosta odugovlačenja. Gospodin Biber uporno ponavlja besmislice.

    1. Najbolje bi bilo da EU i Amerika odustanu od Kosova jer je to srce Srbije, ponekad je naj jednostavnije resenja i pravo resenje a istina je uvek jednostavna i nalazi nam se ispred nosa samo sto je mi ne vidimo od silne zakoplikovane situacije koju smo sami stvorili

  3. Sto pre na led da se zaledi vec jednom ta lazna sargarepa i ogoli motka kojom jedino znaju da se sluze.

    1. Ja ne mogu da verujem da oni i dalje misle da će bilo ko potpisati. Čak ni Čanak, kad bi morao…. ne bi hteo. Dakle, biberio ili ne niko tu supu neće posrkati.

  4. Sadasnja vlast zbog svoje strukture birača nikako ne može da prizna Kosovo kao državu . Neophodno je da sadasnja vlast ispregovara sporazum i da ga potpise, a neka sledeća za 5-6 godina prizna Kosovo kao nezsvidnu državu .

  5. Cekaj, ovaj Biber uplatio 100 evra pocetkom meseca i sada svaki dan moze da odbotuje ili kako to funkcionise? Bitan je faktor Biber, planetarnih razmera ali bas svaki dan…

  6. Kosove nikad nece biti reseno. Ovako omogucava velike zarade, sverc, trgovinu narkoticima. Te blagodeti uzivaju oni koji o tome odlucuju. Pa nisu ludi da ugase fabriku bogatstva kakvih na svetu nema mnogo. Tako ce ostati narednih 50 godina.

  7. Nije mi hasan ovaj iz Graca. Zasto bi Srbija priznala kosovo?bez odredjenih ustupaka to bi bio veoma glup potez

  8. Jadničak, taj Biber! Šta bi on uopšte mogao pametno da kaže?! Gle, molim te Vučić je „obećao“ EU da će “ priznati“ Kosovo…Možda “ kad na vrbi rodi grožđe“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.