Biber: Reakcija policije je bila brutalna i nesrazmerna opasnosti

Ostavite komentar


  1. Ovaj se pravi kao da je pao sa grane.

    Pitajte ga da li sme da kaže ovako nešto protiv Makrona, na primer.

    Cinizmu nikad kraja.

  2. Ovaj homic ko da je režirao pa zna sve u sitna creva… E Srbijo moja majko nekad si imala sokolove i na cara da udare a danas… svaka svaka može da grakce i sere… nije bitno ko je na vlasti nego kako 20 godina nekakve vaške vladaju… sto ovaj prozukla pedercina ne kaže u kojoj tu zemlji homoEU može da se napada na policiju i parlament.. sad je jasno zašto plaćenici medju nama nisu bili na izborima.. Satanist i obećali pare za novi haos u Srbiji i to u vreme opšte pošasti kad se i jedan Melburn zatvara zbog zaraze… Stanite braćo i prst na celo.. u čije ime i za čiji interes.. na ulici samo rulja caruje narod nikako..

  3. Ako se uzmu u obzir pozadine svih protesta u Srbiji unazad ko zna koliko decenija koje nisu prosle bez mesanja i organizavanja sa strane i ako se uzme u obzir sve sta se desavalao zadnjih desetak dana, pocev od pokusaja izbijanja nereda u Novom Pazaru i tzv. „sandzaku“ preko Sulejmana Ugljanina i „nezavisnih medija“ iz Beograda, kampanje koja je vodjena i jos se vodi u nemackim medijima i u medijima u Srbiji koji su pod kontrolom Nemacke, preko spinovanja ovakvih nemackih ‘strucnjaka za Balkan“ kao sto je Biber do izjava nemackih politicara i EU sluzbenika pod kontrolom Nemacke, jasno je da su Nemacka i njene sluzbe i te kako umesane u ovaj pokusaj destabilizacije Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.